| Denis15 a întrebat:

Varul meu vrea sa-si cumpere o consola si nu stie ce sa aleaga intre PS3 si Xbox 360? Nici eu nu stiu care este mai buna, asa ca va intreb pe voi.

Răspuns Câştigător
| anonimguy3 a răspuns:

Un PS4 nu un PS3, pentru ca pe old gen oricum nu or sa mai apara jocuri. Doar anul asta mai apar fifa 15, far cry 4 si cod advance warfare in rest adio ps3 si xbox 360. Dar daca totusi vrei old gen, ps3, de ce?
-are de 100 de ori mai multe optiuni multimedia decat xbox 360
-grafica de 10 ori mai buna decat pe xbox 360
-EXCLUSIVITATILE, pe playstation cele mai like a boss exclusivitati, cum ar fi cel mai boss the last of us, seria god of war si inca multe altele
-mai micut si mai neincapator
-memoria mult mai mare, orice ps3 are de 10 ori mai mult memorie decat un xbox 360, de ex: ps3 super slim are 500gb hdd, si un xbox 360 super slim are 250gb hdd tongue
-acumulatori, ps3 vine cu un acumulator micut daca, iar xbox 360 vine cu o caramida de constructie de poti omori un om cu ea, mai are si 3 kg, vopseste-o in portocaliu in dungi si pune-o pe skele, muncitorii o vor considera caramida laughing
-MULTIPLAYERUL, pe playstation multiplayerul E ABSOULUT FREE, doar iti faci cont pe PSN si aia e, pe xbox 360 platesti 160 de lei pe an ca sa joci online.
-cand vine vorba de bundeluri, ps3 vine la pret bun si cu un joc super misto, xbox 360 vine la pret mare cu un joc caca-t si dat dreacu.

Xbox 360 face PS3 doar la controller, care e mai confortabil de tinut in mana, si nu te dor degetele de la el.

6 răspunsuri:
| Lykan a răspuns:

Si eu ma confrunt cu aceasta problema nu stiu ce sa aleg dar trebuie sa ai grija deoarece sunt jocuri exclusive pentru xbox cum ar fi halo am un prieten care si-a luat un xbox si e foarte multumit idea e ca pe xbox jocurile apar mai rapid in magazine fata de playstation pretul este cam acela undeva pe la 800 de lei noua dar prietenul meu si-a luat second si e multumit cu 400 lei asa ca iti doresc noroc in a alege

| aleodormicro81 a răspuns:

Xbox 360 nu se compara cu ps3

| Anon1m009 a răspuns:

Cea mai buna alegere este Xbox deoarece este mult mai bun decat un Play Station

| anonimguy3 a răspuns (pentru Anon1m009):

Argumentul perfect rolling on the floor))) da dc e mai buna man? Vrei sa iti fac o lista care umileste xboxu?

| Denis15 explică (pentru anonimguy3):

Da,te rog.

| anonimguy3 a răspuns (pentru aleodormicro81):

Esti nebun? Nu ma inebunii rolling on the floor))