| N1no a întrebat:

Sallut.Am nevoie de ajutor la cateva probleme.

1.Un hack de metin2 ro 2013 functionabil speed orice, nu sunt inrait dar ma enerveaza viteza rau rau, apoi ratele mici.

2.Cum au crescut primii de pe server(oricare) asa repede, ca azi se deschidea serverul(trianguli)si peste 8 zile ii vedeam cu lv 50. Cum e posibil?

3.Cum sa imi albesc dintii repede(nu sunt negrii deloc.doar intre subliniez INTRE nu PE 3 dinti de jos se afla putina...negreala)

4.Imi place o fata,ii cunosc destule date,ii cunosc parintii,ei pe mine, ea ma cunoaste, stie unde stau, dar n-am vorbit niciodata.Cum sa rezolv problema? SA FIE PRIETENA MEA? Stau la comuna, sunt 2 scoli eu la una ea la una.CUM?

Răspuns Câştigător
| ANONIM5677654 a răspuns:

Http://www.metin2mod.tk/index.html
Ai aici hack de care vrei!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam multe probleme intr-o singura intrebare si pe o singura categorie!

| N1no explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate dar nu stau sa schimb categoriile si sa scriu fiecare problema in alta parte.

| N1no explică (pentru ANONIM5677654):

Multumesc...dar as vrea daca se poate sa-mi raspunzi si la celelalte intrebari si o sa iei funda.

| ANONIM5677654 a răspuns:

2.Totii au crescut cu hackuri.Sunt hackuri care se cumpara cu bani, nu le gasesti gratis care fac acest lucru si stand toata ziua on cresti.

| N1no explică (pentru ANONIM5677654):

Ma gandeam la chestia asta, te-am zis daca raspunzi macar la restul intrebarilor iei funda. Garantat!