| Brangspears a întrebat:

Sallz,deci am un server de MC, si o intrat un smecher de 10 ani si m-o amenintat ca mi-l floodeaza, si dupa 5 secunde mi-o cazut netul,dupa asta am sesizat la reteaua mea de provider RDS-RCS,si m-au indrumat sa fac o reclamatie la ei.

Ce pot face ei in acest caz? IIl pot depista sau ce anume?

Daca o mai patit cineva sa primeasca flood sau ceva si a rezolvat problema astfel, va rog lasati un mesaj, mersi fain.

4 răspunsuri:
| Xtasy_Marshal_1992 a răspuns:

Sincer legal si practic poti face multe, dar sa fim sinceri. "Doamna Presedinte inculpatul...mi-a distrus un server de MC..." Cam ce crezi ca o sa pateasca? Pe bune sa intrii in curtea de judecata pentru asa ceva? Vezi sa nu rada aia de tine

| Brangspears explică (pentru Xtasy_Marshal_1992):

Cand iei flood la server de un anumit tip iti scade si viteza la net, de multe ori cazand efectiv cu totul.

| Xtasy_Marshal_1992 a răspuns (pentru Brangspears):

Stiam acest lucru, e ca si cum ai o teava ( firu de net) si prin el iti baga cineva apa, in mor normal "teava" nu se blocheaza si merge, dar cand esti floodat (DDos) cineva iti baga prea multa apa pe "teava" si prin urmare iti blocheaza banda de internet

| Brangspears explică (pentru Xtasy_Marshal_1992):

Da...dar mai rau e faza ca nu se poate opri aceste lucruri ma refer de la cei de la INTERNET, poti doar cu un FIREWALL super bun sa blochezi cat de cat...