| BlackWidow200 a întrebat:

Aș vrea să știu dacă aș putea să fac bani pe PayPal,fără card sau alte chestii legate de bancă. Adică,să pot face bani doar prin metode online,gratis,fără taxe,ca de exemplu să mă uit la reclame ori ceva.
Apropo aș dori să cumpă CS:GO, de pe Steam.
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Android618 a răspuns:

Am cercetat toata vara cum sa faci bani pe net, pana la urma cea mai buna solutie sunt site-urile paid-to-click(primesti bani ca sa te uiti la reclame), insa se castiga FOARTE greu. Cele mai cinstite si mai vechi site-uri de genul asta sunt Neobux si Clixsense. Doar ca la Neobux de exemplu m-am chinuit O LUNA INTREAGA sa fac 1$, si pana la urma m-am lasat de el si Clixsense. Alt site de tipul asta foarte bun este paidverts, unde acum un an daca erai ''incepator''(te aflai in grupa cea mai mica) castigai cu usurinta 2$pe zi, iar daca erai ''profesionist''(te aflai in grupa cea mai mare) castigai 1500$ pe zi, numai ca eu nu am prins vremea aia sad Pentru ca site-ul era asa bun, a inceput sa-i scada profitul, asa ca acum daca esti ''incepator'' castigi mai putin de 3 centi pe zi, iar daca esti ''profesionist'' castigi doar 17$. Acum cateva luni am reusit totusi sa fac 3$, si ca sa ajung mai repede la 5$(suma minima de retragere), am pariat la ''cap sau pajura'' tot ce aveam... Si am pierdut, asa ca m-am lasat si de asta.
Sper ca tu o sa ai mai mult noroc. Succes!

1 răspuns:
| BlackWidow200 explică:

Muțumesc