Pai ai un keylogger/stealer[de cookies] in calculator si asa iti afla toate datele... formateaza windows-ul si nu o sa mai ai probleme
Deci m-am lasat de travian si tu vii cu ispita...cred ca o sa ma apuc iar! pe ce server joci?
Keylogger-ul e o posibilitate dar un hacker adevarat nu trebuie numai sa fie expert in calculatoare trebuie doar sa-l duca mintea la o modalitate prin care sa te "prosteasca" sa ii furnizezi anumite informatii! exista cateva metode de a sparge o pagina de facebook, yahoo, etc! ideea e ca el/ea daca ti-a bagat un keylogger in PC nu mai poti sa scapi de el decat daca formatezi hardul! data viitoare ai grija de la cine mai accepti fisiere!
Am uitat sa iti zic ca daca ai un keylogger persoana respectiva poate sa vada tot ce ai scris,(unele pot sa faca si printscreen la un interval de 5 secunde) si cam are acces la toate conturiile tale...
N-am dat la nimeni informatii personale ca sa le zic asa si nici n-am primit nimic de la cineva de acolo (sa nu-mi spui ca si vb pe skype se pune )
Joc pe ro1 si ro6...am jucat si pe rox, dar s-a terminat sv acum cateva zile. Si ro1 si ro6 sunt pe sfarsite...pe ro6 e batalia de la WW peste lvl 70 si pe ro1 au inceput doar 2 de construit WW, dar mai sunt si altii cu sate de WW.
Nu ai inteles...keylogger-ul este un program care se poate implementa intr-un fisier! acel program memoreaza fiecare tasta pe care ai apasat-o! daca o persoana a introdus un keylogger intr-o poza(de exemplu)si ti-o trimite pe skype messenger etc, in momentul in care ai deschis poza i-ai permis sa vada tot ce faci pe PC si tot ce tastezi.si FARA sa vrei i-ai dat tot ce are nevoie).
Eu am jucat varianta veche)pe ro6 era dezastru cand am jucat eu, ultimul server a fost cel mai bestial!) chiar mi-e dor sa ma joc
Daca vrei da-mi add pe skype la robi_filip si cand incepe un server nou ma bag si eudoar pe speed n-am sa mai joc ca trebuie sa ai o gramada de timp sa joci pe el!
AntoniaBlanaru întreabă: