Pai ai un keylogger/stealer[de cookies] in calculator si asa iti afla toate datele... formateaza windows-ul si nu o sa mai ai probleme
Deci m-am lasat de travian si tu vii cu ispita...cred ca o sa ma apuc iar! pe ce server joci?
Keylogger-ul e o posibilitate dar un hacker adevarat nu trebuie numai sa fie expert in calculatoare trebuie doar sa-l duca mintea la o modalitate prin care sa te "prosteasca" sa ii furnizezi anumite informatii! exista cateva metode de a sparge o pagina de facebook, yahoo, etc! ideea e ca el/ea daca ti-a bagat un keylogger in PC nu mai poti sa scapi de el decat daca formatezi hardul! data viitoare ai grija de la cine mai accepti fisiere!
N-am dat la nimeni informatii personale ca sa le zic asa si nici n-am primit nimic de la cineva de acolo (sa nu-mi spui ca si vb pe skype se pune )
Joc pe ro1 si ro6...am jucat si pe rox, dar s-a terminat sv acum cateva zile. Si ro1 si ro6 sunt pe sfarsite...pe ro6 e batalia de la WW peste lvl 70 si pe ro1 au inceput doar 2 de construit WW, dar mai sunt si altii cu sate de WW.
Nu ai inteles...keylogger-ul este un program care se poate implementa intr-un fisier! acel program memoreaza fiecare tasta pe care ai apasat-o! daca o persoana a introdus un keylogger intr-o poza(de exemplu)si ti-o trimite pe skype messenger etc, in momentul in care ai deschis poza i-ai permis sa vada tot ce faci pe PC si tot ce tastezi.si FARA sa vrei i-ai dat tot ce are nevoie).
Eu am jucat varianta veche)pe ro6 era dezastru cand am jucat eu, ultimul server a fost cel mai bestial!) chiar mi-e dor sa ma joc
Daca vrei da-mi add pe skype la robi_filip si cand incepe un server nou ma bag si eudoar pe speed n-am sa mai joc ca trebuie sa ai o gramada de timp sa joci pe el!
AntoniaBlanaru întreabă: