De vina poate fi netul slab... degeaba ai un pc performant daca ai net slab care nu e capabil sa duca rezolutiile full hd, pentru ca da, iti trebuie net mai bun la o asa rezolutie!
Daca ai win 10 cauta programul : Network Speed Test - fa testul de viteza internet si vezi daca depaseste : Stream hight-quality video cu cel putin 2 puncte, daca nu depaseste atunci netul e de vina! Bafta!
Depaseste cu 5 puncte si oricum stiam ca nu este de la net dar habar n-am ca atunci cand ma joc ma uit in task manager si nici macar se lucreaza full gen procesorul e la 30% memoria 50% dar tot am lag
Am gasit, era vorba despre monitor era pus la hdmi dar nu dadea recognize nVIDIA geforce control panel deci nu functiona placa video gtx 1050 ti am mutat usb-ul hdmi de la monitor in alt port si acum prind cs go in casual pe setari toate full 100+fps mersi oricum tot ai funda ca ai incercat
Multumesc dar tot ce conteaza e ca problema s-a rezolvat! Bafta!
"De vina poate fi netul slab... degeaba ai un pc performant daca ai net slab" Cand aud asta in vine sa ii bat pe aia care comenteza si nu stie. Deci internetul nu are treaba cu FPS!
Internet prost inseamna ca vezi pe aia in reluare nu ca ai lag e cu totul altceva. Daca windows-ul e instalat de tine e probabil sa iti mearga greu.Eu am destule cunosinte despre it, dar win e mai greu de bagat, iti trebuie licenta cam asta ar fi totul si dupa sa dai iei driverele de sunete placa video.
Deci e mult de explicat Trebuie sa ai drverul instalat si in display adapter, dar si instalt de pe site-ul lor ca sa poti sa setezi pe performanta anumite jocuri dar si alte setari precum overclock etc.
Scuze pentru unele greseli gramaticale dar am o tastatura nasola si mai este si ora 4. Daca ai instalat driverul video pune cs go pe performanta si sa vezi ce bine iti merge.