Salut pot fi diferite motive
1. Gta are 100gb și da de obicei durează 2-3 ore sa se instaleze.
2. Contează foarte mult calitatea internetului
La 5Mbps- cam 20-30h
La 25Mbps 4-6 ore
La 100Mbps 1-2 ore
3. La orice dispozitiv arată timpul estimat in funcție de fluctuația curentă a internetului. De ex pe laptop la un moment dat zicea 4-5 ore în câteva minute se schimba la 2-3 ore.
În concluzie pe un PS5 nou nu poate să dureze mai mult de 2-3 ore max. Totul depinde de internet în cazul tău. Spor la gta. Dacă ai gift card sau cv pe gta cumpăra armoured kuruma(bun pentru orice misiune si ieftin), fabrica de cocacola*** sau kosata. Merit funda?
Imagineazati astfel sever =un calculator din uk iti trimite niste date tie =poti avea viteaza mare ca nu conteaza, conteaza cat poate trimite acel server + conteaza ce hard disk ai, cel normal de 5400rpm, 7200rpm sau ssd, asa am stat si eu la un client cateva ore sa instalez gta 5 de pe
dvd urii
Ai dat bani aiurea pe PS5, mai bine strangeai banii si iti faceai un PC de gaming ca lumea si jucai cu tastatura si mouse si la setari ultra, csf bani aruncati pe fereastra, GTA joc doar pe PC nu pe consola
Ca să mi fac un PC bun și să joc jocurile ce le joc pe ps5 îmi trebuie undeva la 9000 de lei, mai ales că acum o să apară GTA 6 care o sa funcționeze doar pe ps5 și Xbox s-ar putea și pe PC dar nu curând.
GTA 6 inca nu s-a lansat si nu se stie cat de bine o sa mearga pe consola PS5 e posibil sa mearga in 30 de fps-uri si in unele locuri prin oras e posibil sa scada sub 30 fps-uri si poti avea lag, GTA 6 nu cred ca o sa mearga prea bine pe un PS5 mai degraba pe un PS6 si tu preferi sa te joci in 30 de fps-uri cu controller? In loc de 60 de fps-uri cu tastatura si mouse?