| CarlosBogdan17 a întrebat:

Am o problema cu calculatorul. Jocurile gen Battlefield 3, flatout 3, gta 4, nfs the run imi merg in reluare, dar nu cred ca e din vina sistemului, ci din vina monitorului.
Componente:

Procesor : Intel core2duo e8400 3.0 Ghz

Placa video: MSI r6450 1 GB

Ram: 3 Ghz (3 placute)

Monitorul e slab ( cu tub),e putin defect si se vede galben,cand ii dau un pumn in spate la tub isi revine,poate sa fie problema de la monitor cu mersul in reluare?
La jocurile precizate cerintele sunt la recomandate, deci ar trebui sa`mi mearga decent (am dat rezolutiile la minim si tot la fel)

5 răspunsuri:
| Lykan a răspuns:

Probabil placa video e de vina mergi la service si intreaba daca esti curios cat costa sa-l faca

| OnuOnulică a răspuns:

Sunt de părere că problema e din cauza monitorului.Îți recomand să îl schimbi.

| VladyXR a răspuns:

Salut.Ce treaba are monitorul cu joaca?
Monitorul ia informatii de la placa video,el nu are nici-o treaba, e posibil ca placa sa fie defecta si tu gresesti total, monitorul preia informatile de-la toate componetele RAM, Procesor etc...
el nu are nici-o treaba, e posibil placa video sa fie defecta!

| HeLeFTWz a răspuns:

Nu prea stiu ce sa zic de placa video... ti-as recomanda o nividia g-force 9500 si vreau sa stiu daca ai ramii ddr3 sau ddr2.

| CarlosBogdan17 explică (pentru VladyXR):

Calculatorul e nou, placa video la fel acum cateva zile l`am comandat... recunosc nu e prea performant si nu vreau performante mari in gaming, am dat 600 de lei pe unitate monitorul e foarte vechi si e si cu TUB.