| SmooThie29 a întrebat:

Salut, am o problema cu laptopul. De exemplu, daca intru si ascult o melodie ( fara joc nimic ) mi se aude bine, cand intru in joc mi se aude in slow-motion cu un bazait / baraiaj / ceva gen purici foarte enervant care nu intelegi nimic. Si cand pe skype si intru in League Of Legends, vb cu prietenii incepe uneori sa faca foarte urat. Va rog ajutor, dau funda!

3 răspunsuri:
| Speed99 a răspuns:

Salut!

*laptopwinking

Pai poti sa imi spui specificatiile PC-ului tau? Poate fi ori procesorul ori RAM-ul de vina.

| SmooThie29 explică (pentru Speed99):

4 ram, Radeon m660 parca.

| userul7200 a răspuns:

Salut

Daca ai CPU si RAM slab atunci asta e problema. Cu atat ai mai multe programe deschise care ruleaza pe desktop, cu atat mai mult foloseste din Procesor (CPU) si din Memoria RAM, ceea ce face ca laptopul sa se incarce/sa reactioneze/... mai greu. 4 GB RAM sunt "Ok" pentru o performanta optima, dar procesorul tot nu l-ai specificat. Daca Windowsul e vechi s-ar putea sa fie si de la asta.

Cum a zis Ignorance, este un laptop, laptopurile in general nu sunt concepute pentru gaming sau pentru a le atinge limita..doar acelea special facute pentru chestii de genul (Alienware, Predator etc.), care sunt foarte scumpe dar nu mai are rost sa intru in detalii.
Sper ca ti-am fost de ajutor, o seara placuta!