Cand da restart, iti arata ecranul albastru pentru o secunda? Faza e ca asa mi-a facut si mie si a fost de la placa video, daca nu ii faceam nimic statea si 20-30 de minute fara restart, cum intram intr-un joc in 5-10 min bum pica, pana cand dupa 3-4 zile nu a mai primit semnal. Si pana la urma am schimbat si sursa ca nu mergea nici pe onboard. Deci ori e sursa ori e placa video. Eu iti zic intai sa scoti placa video si foloseste aia onboard o zi sau cat vrei sa vezi daca iti mai da restart sau nu, daca da restart macar stii ca nu e aia video.
E problema din alta parte. Daca ai piese de schimb, baga-le pe rand si asta te va ajuta sa iti dai seama care e defectul.
Daca nu dispui de multi bani iti recomand sa intrii pe forum.computergames.ro, cauti acolo la hardware/publicitate/componente, o sa gasesti o gama larga de piese ieftine si bune, eu am luat de la cineva o placa video cu 400 ron care in magazin e 550, si e inca in garantie, a cumparat-o acu 5-6 luni, deci e aproape noua si nu am nici o problema. Din pacate e mai nasol daca nu esti din Bucuresti.