| TaviOctavian a întrebat:

Am o problema cu SA-MP: Vreau sa ma reapuc de acest joc sa il joc iar cu prietenii, dar nu pot. Problema e ca pot sa intru sa ma conectez pe server, dar. stau cat stau si dupa se blocheaza si nu mai am ce sa ii fac. Am mai avut samp si nu am avut nicio problema cu el, dar acum, nu stiu ce sa ii fac. Nu imi da nicio eroare nimic. Am incercat sa iau si alt gta, si alt samp, esec. Ceea ce ma nedumereste e ca pe MTa merge sa joc si asta e ciudat, inseamna ca nu e de la gta, e ceva de la samp. AM o configuratie destul de buna: Procesor i3, placa video gtx630 2gb, 8gb ram. joc orice joc vreau, dar acest joc vechi nu pot happy Help?

3 răspunsuri:
| StefanAdrian911 a răspuns:

Ti-as recomanda sa STERGI TOT ce inseamna Gta San Andreas din computer.
La asta ma refer si la MTA.
Uite cum sta treaba cu MTA:
-MTA asta ia din unele resurse ale jocului, si mai adauga el in fisierele(Main Director) a jocului.
Daca nu merge, poti avea probleme cu PC-ul, sau daca il ai modat, dezinstaleaza orice mod existent.

| TaviOctavian explică (pentru StefanAdrian911):

HAi sa iti spun mai detaliat, am sters toate lucrurile ce tineau de GTA. Am instalat iar gta, fara moduri bineinteles, si pe singleplayer merge fara probleme, insa, pe SAMP, joc putin si dintr-odata jocul se blocheaza[ adica ramane imaginea blocata] si pe fundal se aude un bazait. Este singurul joc pe care face asa, in rest cu gta 4 nu am probleme, sau ets, mc, sims etc happy
Am reinstalat windowsul, credeam ca e de la windows, acum am 8. Aceleasi probleme le are. Nu ai vreo idee?

| StefanAdrian911 a răspuns:

Nu stiu ce sa iti zic..Incearca jocul pe Dificultate mai mica, nu il rula cu umbre, efecte ale Jocului..Joaca-l default total.