| Osm a întrebat:

Am o problema cu unele jocuri, imi ingheata video si sunet si nu merge ctrl+alt+delete, nici alt+tab doar reset sau sa inchid pc. Se blocheaza jocuri ca Prototype, Mirror`s Edge care sunt aparute in 2009 amandoua si ar trebui sa le pot juca la high. Specificatiile pc-ului sunt : Placa video ati radeon HD 7560D, procesor Amd a8-5600k APU, 3.60 ghz, 6 gb ram ddr 3, am toate update-urile la zi(placa video, procesor, etc), de ceva timp mi se intampla chestia asta am pc de 1 an si in luna ianuarie si acuma in februarie tot mi se blocheaza am reinstalat si windows-ul(win 7, 32-bit) dar degeaba. De ce nu pot juca prototype, mirror's edge si alte jocuri fara sa se blocheze deoarece am specificatiile recomandate?

3 răspunsuri:
| razboinicii20 a răspuns:

Incearca sa faci un sacrificiu si da dai setarile la Mediu macar... cred ca ar trebui sa ajute daca nu poate ai probleme cu flash playerul sau shock playerul

| Osm explică (pentru razboinicii20):

Pai si pe mediu am jucat si mi s-a intamplat, iar cu flash player si shock player n-am nici o problema.

| Osm explică (pentru razboinicii20):

Am dat setarile pe mediu si tot asa mi se intampla, iar cu flash player si shock player nu am probleme