| BadBoycaSmecherica a întrebat:

Salut,am o problema la jocul "Counter Strike 1.6".M-am jucat pe un server de counter strike frumos pe care am admin, mi-a dat cineva bann pentru ca s-a schimbat mod-ul de server si de asta am fost sters din user.ini (motivul bann-ului: ca m-am certat cu unul dintre admini care isi batea joc de mine). Owner-ul, fiind prieten cu mine mi-a dat unbann si admin, dupa care am intrat iarasi pe counter strike.Nu puteam sa ma misc,sa fac nimic,apoi mi-am dat seama ca s-au sters controalele,am mers la options la controls apoi am dat pe default.A mers,ma puteam misca,puteam scrie,puteam ataca,tot puteam,dar hopaa! Aproape tot! Nu vedeam ce scrie in chat,de exemplu daca scria un anunt,sau scriam eu ceva, sau aparea opinia cuiva, eu nu o vedeam decat pe a mea si anuntul dar decat in consola.Cum pot face sa revina la normal Counter-Strike-ul?

3 răspunsuri:
| GabytzGabytzu a răspuns:

Il dezinstalezi si il instalezi iar.pentru ce ai patit tu sunt niste pluginuri la sv care le-a bagat prietenul tau pentru codati.iar adminul care ti-a dat sa se execute comenzile pe tine a facut abuz spune-i pritenului tau sa de remove adminului acela

| BadBoycaSmecherica explică (pentru GabytzGabytzu):

Nu imi merge peste tot nu numai pe serverul ala!

| GabytzGabytzu a răspuns:

Nu este cs-ul bun ia alt cs de aici http://gabytzugamingforfun.blogspot.ro/......irusi.html