| Iulian96x a întrebat:

Salut, am și eu un controler ps4 și de 2 zile nu mai merge și când îl alimentez se face cu galben și se oprește.

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

Dacă apăsarea butonului de reset face ca LED-ul să devină galben și apoi să se stinge, ar putea indica o problemă cu bateria controlerului sau cu circuitele interne ale acestuia. În acest caz, ar putea fi necesar să repari sau să înlocuiești controlerul

2 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Salut.Există câteva lucruri pe care le puteți încerca pentru a încerca să rezolvați problema:

Încercați să resetați controlerul. Pentru a face acest lucru, țineți apăsat butonul "Share" și "PS" timp de aproximativ 10 secunde până când controlerul se oprește.

Încercați să încărcați controlerul folosind un cablu USB diferit. Este posibil ca cablul USB pe care îl utilizați să fie defect sau să nu furnizeze suficient curent.

Încercați să curățați portul USB al controlerului și portul USB al consolă PS4 folosind un burete umed și apoi să îl uscați bine.

Verificați dacă controlerul este încărcat complet. Dacă nu este încărcat complet, încărcați-l până când indicatorul de încărcare devine verde.

Încercați să conectați controlerul la consolă folosind un cablu USB și verificați dacă funcționează. Dacă funcționează, problema poate fi legată de senzorul wireless al controlerului sau de adaptorul wireless al consolă

| Iulian96x explică (pentru DjSannan):

Deci dacă îl am la incarcat și apăs pe butonul de reset se face puțin galben și se stinge