Salut,ati sugerez sa ti-l cumperi pe cel Accer m-am uitat si eu pe siteurile sugerate de tine si am ajuns la concluzia ca accer e mai bun ca cel de HP deoarece HP are doar 2. 1Ghz(un procesor cam slabut pentru vremurile astea), iar accer are tot foarte bun.Accer te va tine cel putin 3 ani fara probleme.Succes in continuare. Funda?
Nu iti dau funda pe moment din 2 motive, mai vreau si alte pareri (care pot si si mai bune si care pot ele sa primeasca funda)
Sa-ti spun parerea mea! Dintre cele doua HP este mai bun cu mici diferente.
La procesoare HP are un procesor Ivy Bridge de ultima generatie (a treia serie de procesoare Intel) pe cand la Acer procesorul este Intel Core i7-2670QM si face parte din a doua generatie de procesoare Sandy Bridge (este mai vechi). Intel Core i7-2670QM echivaleaza cu un Intel Core i5 din generatia a treia de procesoare Ivy Bridge chiar daca este quad core.
Alte diferente notabile nu vad. Un alt sfat pe care pot sa ti-l dau -> cauta un laptop pe 15 inch si aceeasi configuratie, este mult mai fiabil! E prea mare 17 inch si o sa ai probleme cu bateria la ambele.
Bafta!
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: