| Andrei_4408 a întrebat:

Salut,
Am si eu nevoie de voi inca o data. Saptamana viitoare vreau sa imi iau si eu laptop si am gasit doua modele foarte asemanatoare si nu stiu pe care sa il iau. Modelele sun astea
-Laptop HP Pavilion G6-2012SQ (http://www.cel.ro/......0m-2gb-l/)
-Laptop Acer AS7750G-2678G75Mnkk (http://www.cel.ro/......70-2gb-l/)

Laptoopurile ar fi astea cu tot cu descrieri tehnice in paranteza singurele diferente fiind de brand(unu e HP si unu Accer) si faptul ca unu are I7 normal(Accer) oar celalalt are I7 ivy bridge.

As vrea parereaq sincera dau funda la parerea cea mai bine exprimata, adica pe care ziceti si de ce (pe mine m-ar interesa mai mult care se incalzezte mai greu si care are durata de viata mai mare).

Doresc sa mentionez fapptul ca laptopurile sunt aparute de 1 an max 2.

Răspuns Câştigător
| b34TdoWnLiV3 a răspuns:

Okwinking

3 răspunsuri:
| b34TdoWnLiV3 a răspuns:

Salut,ati sugerez sa ti-l cumperi pe cel Accer m-am uitat si eu pe siteurile sugerate de tine si am ajuns la concluzia ca accer e mai bun ca cel de HP deoarece HP are doar 2. 1Ghz(un procesor cam slabut pentru vremurile astea), iar accer are tot foarte bun.Accer te va tine cel putin 3 ani fara probleme.Succes in continuare. Funda?

| Andrei_4408 explică (pentru b34TdoWnLiV3):

Nu iti dau funda pe moment din 2 motive, mai vreau si alte pareri (care pot si si mai bune si care pot ele sa primeasca funda)

neluL
| neluL a răspuns:

Sa-ti spun parerea mea! Dintre cele doua HP este mai bun cu mici diferente.
La procesoare HP are un procesor Ivy Bridge de ultima generatie (a treia serie de procesoare Intel) pe cand la Acer procesorul este Intel Core i7-2670QM si face parte din a doua generatie de procesoare Sandy Bridge (este mai vechi). Intel Core i7-2670QM echivaleaza cu un Intel Core i5 din generatia a treia de procesoare Ivy Bridge chiar daca este quad core.
Alte diferente notabile nu vad. Un alt sfat pe care pot sa ti-l dau -> cauta un laptop pe 15 inch si aceeasi configuratie, este mult mai fiabil! E prea mare 17 inch si o sa ai probleme cu bateria la ambele.
Bafta!