Ce am gasit eu : iveupd. exe is a Windows process associated with AOpen Display Drive LiveUpdate Wizard from AOpen Inc.
Liveupd. exe is a Windows file created by AOpen. The file is usually found in Program Files\AOpen\Multimedia Utilities folder. If you find it anywhere else, Please note that liveupd. exe could be a virus, trojan, worm, or spyware.
Nu am gasit folder-ul AOpen, oricum multumesc ca te-ai interesat si eu de azi dimineata tot caut si tot caut dar nu am rezolvat nimic.
Daca nu gasesti AOpen se poate sa fie un virus. Ce antivirus ai?
Avira, am facut toate update-urile si la antivirus si la pc dar nu stiu de ce nu imi gaseste nimic, daca crezi ca alt antivirus mi-ar rezolva problema recomandami-l.Multumesc
Incearca Microsoft Security Essentianls, acesta il am eu dar am multi prieteni care folosesc Karsperksy, cred ca si acesta e bun.
Multumesc frumos, le voi descarca si voi da o scanare si voi reveni sa va iti spun daca am rezolvat problema, oricum multumesc frumos.
Am rezolvat problema era din cauza antivirusului, l-am schimbat cu Karspersky si numai am nici o problema, multumesc de ajutor.