Problema poate fi de oriunde. Dar cel mai probebil este procesorul care se incinge (ori e plin de praf si nu se mai raceste ca lumea ori nu are destula sau deloc pasta termoconductoare). Incearca sa muti ramii in alte sloturi, sa cureti sloturile, sa fii atent la temperaturi etc. Daca tot nu merge inseamna ca problema este din windows de la un chipset instalat incorect. Reinstaleaza windowsul si nu mai instala driverele placii de baza, lasa-l sa-si ia singur driverele (merge cu win7)
Am reformatat cu win 7 x64, temperatura procesorului ajunge dupa 8 ore de functionare la 40-42 de grade celsius. Am schimbat slotul ramilor, am curatat tot inclusiv bateria de bios cu alcool tehnic si am defragmentat hardul cu Hiren Boot iar problema tot persista. Acelasi sunet se aude
INtra in BIOS si da totul pe dafault... daca nu merge nici asa du-te cu unitatea la un service, probabil ca placa de baza are un defect
Placa de baza este msi si are vreo 5 luni in care nu am avut problema cu ea. am primit eroare pe ecran albastru de cateva ori cand se intampla asa, se poate sa fie de la placa video?
Reseteaza Bios-ul, da toate setarile pe default si instaleaza windows 7 fara sa mai instalezi alte drivere. Problema e de la drivere. Multe placi de baza sunt exact la fel dar difera chipsetul ( unele sunt 1.0 altele 2.0 ) si daca instalezi chipsetul care nu trebuie te alegi cu BlueScreen.