| LemonSour a întrebat:

Salut, am și eu o problema, tocmai ce mi am instala windows-ul iar și acum nu merge sa mă conectez la net deoarece nu am driverul si nu știu care îmi trebuie, poate să mă. ajute cine sa aflu de ce driver am nevoie? Când mă conectez îmi dă o eroare 651, va rog help,

7 răspunsuri:
| claudiu89 a răspuns:

Conteaza ce pc/laptop, iti cauti modelul pe internet si incerci sa-ti driverele de la producator de pe site. Eu asa am facut pentru Lenovo-ul meu (y580).

| LemonSour explică (pentru claudiu89):

Dar eroarea aceea 615 este pentru că nu am driverul nu? Și unde văd de ce driver am nevoie pentru net, deoarece am incercat sa bag alte drivere de net pe pc și nu mi au mers, tot aceiași eroare îmi dădea

Dar eroare aceea 615 este pentru că nu am driverul? Și unde pot sa găsesc ce driver am nevoie pentru net?

| claudiu89 a răspuns (pentru LemonSour):

Iei modelul pc-ului, si cauti pe google, numele pc-ului si driver downloads

Din moment ce poti sa pui intrebari si sa raspunzi pe site, inseamna ca de undeva ai internet. Downloadezi de undeva si copiezi driverul pe strick. Scrie-mi modelul pc-ul.

Am net pe telefon wifi, dar pe pc nu am, sunt la RDS și poți să îmi spui unde gasesc modelul PC ului?

Intri in device manager (control panel -> device manager), dai dublu click pe alea cu semnul exlamarii, tabul "Details", selectezi din lista "Hardware Ids", iei codul si il cauti pe google.

http://www.pcworld.com/......ndows.html