| PiessosTacoss a întrebat:

Am terminat recent jocul Bioshock ( primul ) și aș vrea să știu o poveste mai detaliată a jocului, adică care-i treaba cu înregistrările alea, de ce sunt oamenii bandajați și nebuni, cum de a ajuns Rapture în acel dezastru, tot am auzit de unul Fontaine dar nici ăla nu știu ce e laughing Eu m-am axat mai mult pe gameplay și nu pe poveste, deci orice informație ar fi bine venită!

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Pai interegistrarile alea iti spun toata povestealaughing. Practic combinatia sta asa: Rapture se voia un oras futurist, in care oamenii de stiinta puteau lucra fara sa fie limitati de guverne si etica. ADAM-ul, chestia cu care cumperi plasmidele, o fost descoperit cand un melc lo muscat pe un muncitor si mana care ii era bolnava se vindeca. Tenembaum o descoperit ca poti modela ADAM-ul ca sa ai puterile alea, pentru ca iti schimba ADN-ul in timp real. Ce nu stia ea, Ryan, Fontaine si ceilalti din oras ca ADAM-ul da dependeta, si daca nu iti injectezi constant doze noi ADN-ul modificat devine instabil si te tacaneste. Cum Ryan sustinea capitalismul exacerbat, nimeni nu a facut teste sa vada ce se intampla pe terment lung daca ei Adam. In schimb, el si Fontaine au vandut plasmide foarte ieftine la inceput si toata lumea a cumparat. Dupa cum iti poti imagina, un oras intreg plin de dependenti care ar face orice pentru ADAM (dependenta e ca la droguri de mare risc) Nu e usor de condus. Ryan avea o regula majora: fara contact cu cei de la suprafata. Fontaine aducea bunuri de contrabanda si a facut rapid bani, iar compania lui a fost prima care a vandut plasmide. Pana s-a trezit Ryan, Fontaine deja testa plasmide de lupta si se pregatea de revolutie. Ryan si cei de la conducere au decazut instant cand au renuntat la lege si au facut tot ce se putea ca sa scape de Fontaine, inclusiv un atac armat. Se credea co Fontaine a murit dar de fapt e scapat, si-a schimabt lookul si a devent Atlas, sustinand din umbra o revolutie impotriva lui Ryan. Pe scurt, tu te bati cu o parte din oameni care l-au sustinut pe Ryan si cu ce a mai ramas in viata din populatie. La final te bati cu Frank/Atlas, care a innebunit si el si vrea sa foloseasca spliceri ca sa cucereasca lumea.

1 răspuns:
| PiessosTacoss explică (pentru Wr3nch):

Acum am înțeles care-i treaba happy
Mersi mult pentru timpul acordat