| Jitariuc_Andrey_1996 a întrebat:

Salut am un joc cumparat recent intru in el imi apare meniul iar cand dau sa joc imi da iese din joc si imi da erroare. specizez ca jocul este din 2001 e mai vechi da e fain.imi poate spune cineva de ce face asta? World War III: Black Gold acesta e jocul.

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Va trebui sa incerci rularea lui prin Compatibility Mode, pentru a verifica daca ruleaza cum trebuie. Aceasta facilitate din Windows7 iti permite sa folosesti programe si drivere compatibile cu sisteme de operare mai vechi, cum sunt Windows Xp sau Vista. In 2001 nu exista Windows7, iar acesta ar putea fi unul dintre motive. Click dreapta pe executabilul jocului, alegi Properties, iar in Compatibility Mode alegi Windows Xp ca sistem operabil pentru joc si verifici daca mai apar erori.
http://www.howtogeek.com/......lity-mode/

4 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

E bine de stiut ce spune eroarea respectiva (cod sau text, dupa caz), ca sa ne putem da seama ce lipseste sistemului tau sau cum trebuie configurat pentru ca jocul sa poata rula.
Ce Windows ai instalat in pc/laptop?

| Jitariuc_Andrey_1996 explică:

Am windows 7 ultimate si e pe laptop destul de bun e un i3 de 2.4 ghz.si culmea face ca am mai jucat acest joc in trecut pe un pc praf rau

| Jitariuc_Andrey_1996 explică (pentru dannyel86):

Am icercat si varianta pe care mi-ai zis-o tot asa face jocul

| dannyel86 a răspuns (pentru Jitariuc_Andrey_1996):

Daca apare eroare, ce scrie? Imi pare rau ca nu s-a putut rezolva mai simplu. Poate lipseste un soft sau un driver. Daca primesti mesaje de eroare, e bine sa le cercetezi, ca sa descoperi cauza lor.