| MIhaitza81 a întrebat:

Salut.
Am un PC cu componentele de mai jos.
De curand mi-am instalat windows 7 cu toate driverele de pe cd-ul sau, driverele originale si updatate. Cand aveam windows 10 imi mergeau videoclipurile 8k 60fps fara nici macar un mic framedrop, fara nici o problema, exact in 60fps. Acum cand intru pe 4k 60fps imi merge in lag, nu in sensul ca nu se incarca, in sensul ca merge greu, zici ca merge in 20 de fps-uri. Ce pot face? Sau de ce este problema asta?
Componente:
i5 7400 3. 5ghz Kaby Lake
ASUS NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB
8GB RAM DDR4
1TB HDD
Si cam atat cred ca conteaza...

Răspuns Câştigător
| EusebiuPWN a răspuns:

N-ai facut bine ca ai instalat driverele de pe cd-urile cu care vin componentele. Acele drivere sunt din momentul in care a fost lansat componente respectiva, nefiind actualizata. Cel mai probabil asta e problema, insa nu inteleg de ce ai facut trecerea de la windows 10 la windows 7. Posibil sa se rezolve daca reinstalezi fiecare driver in parte manual, de pe site-ul producatorului, sau printr-un simplu update a windows-ului prin serviciul Windows Update. Daca nu-i dai de capat, introarce-te la windows 10.

2 răspunsuri:
| MIhaitza81 explică (pentru EusebiuPWN):

Sa traiesti
Sanatate

| flixbuster a răspuns:

De la generatia de procesoare 7 in sus (Intel sau AMD), Microsoft nu mai suporta decat Windows 10. Procesorul i5-7400 este generatia 7 astfel ca este recomandat Windows 10.

De la Microsoft:

We recommend that you upgrade Windows Server 2012 R2-based and Windows Server 2008 R2-based computers to Windows Server 2016, and Windows 8.1-based and Window 7-based computers to Windows 10 if those computers have a processor that is from any of the following generations:

Intel seventh (7th)-generation "Intel Core" processor or a later generation
AMD seventh (7th)-generation ("Bristol Ridge") processor or a later generation
Qualcomm "8996" processor or a later generation