4.0.1 este ics nu jb
zi si tu ce telefon ai?
daca nu stiu ce telefon ai, cautal tu singur aici: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=686
cel mai probabil va trebui sa iti pui CM 10.1
Am Vodafone smart 2... android 2.3.7
Nu pot face minumi pentru telefonul tau, din cate am inteles numele lui e Alcatel V860, nu am reusit sa gasesc rom-uri de 4.0.1+, incearca sa cauti si singur
Din cauza ca developerii de rom-uri nu sunt interesati de telefonul tau nu prea exista rom-uri din ce alege. De ex telefonul meu e un Galaxy ACE(un telefonul destul de prost ca specificatii), e aparut prin 2011, dar sunt multi developeri interesati de el asa ca am peste 100+ rom-uri de unde alege
Poti sa imi explici cum pot sa instalez driverul pentru telefonul meu ca sa mi-l recunoasca in pc cand telefonul este inchis...am avut multe probleme de genul asta si nu aveam driverele necesare...adica sa isi fac singur pc-ul driverele( de tel, de card microSD) nu am driverele instalate in pc si nu stiu unde sa intru ca sa isi faca singur windosul driverele
Stai sa inteleg deci tu vrei ca win sa recunoasca micro sd-ul chiar daca telefonul tau este inchis? Daca e asa nu te pot ajuta(si nu cred ca e posibil), eu folosesc sd reader pentru asta