| YoNoMember a întrebat:

Am un smartphone cu android gingebeard 2.3.7 si vreau sa il upgradez la android 4.0.1 ( Jelly bean ). Cum pot sa fac eu asta manual? Adica sa nu dau la actualizari soft ci sa il fac eu cu ajutorul pc-ului! Cum pot sa il uprgradez eu manual? FUNDA!

App: cand vreau sa umblu in setarile lui si apas butonul deschidere si volum + imi zice doar daca vreau sa restartez telefonul... Ajutati-ma! Cum il upgradez cu ajutorul pc-ului?

6 răspunsuri:
| KrIsTiAnKrIsTy a răspuns:

Iti dau un sfat bai bine nu te baga tul la un reparator

| raikidd a răspuns:

4.0.1 este ics nu jb
zi si tu ce telefon ai?
daca nu stiu ce telefon ai, cautal tu singur aici: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=686
cel mai probabil va trebui sa iti pui CM 10.1

| YoNoMember explică (pentru raikidd):

Am Vodafone smart 2... android 2.3.7

| raikidd a răspuns:

Nu pot face minumi pentru telefonul tau, din cate am inteles numele lui e Alcatel V860, nu am reusit sa gasesc rom-uri de 4.0.1+, incearca sa cauti si singur
Din cauza ca developerii de rom-uri nu sunt interesati de telefonul tau nu prea exista rom-uri din ce alege. De ex telefonul meu e un Galaxy ACE(un telefonul destul de prost ca specificatii), e aparut prin 2011, dar sunt multi developeri interesati de el asa ca am peste 100+ rom-uri de unde alege

| YoNoMember explică (pentru raikidd):

Poti sa imi explici cum pot sa instalez driverul pentru telefonul meu ca sa mi-l recunoasca in pc cand telefonul este inchis...am avut multe probleme de genul asta si nu aveam driverele necesare...adica sa isi fac singur pc-ul driverele( de tel, de card microSD) nu am driverele instalate in pc si nu stiu unde sa intru ca sa isi faca singur windosul driverele crying

| raikidd a răspuns:

Stai sa inteleg deci tu vrei ca win sa recunoasca micro sd-ul chiar daca telefonul tau este inchis? Daca e asa nu te pot ajuta(si nu cred ca e posibil), eu folosesc sd reader pentru asta