Http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/647832/
Poftim. Toate piesele pe care le-ai cerut tu. Toate sunt perfect compatibile, cele mai bune firme. Numai sa ai tu 235 de milioane sa-ti cumperi piesele.
Da (chiar daca nu ar fi, te-ar suna cei de la pcgarage.ro sa-ti spuna asta si sa te intrebe daca vrei sa o cumperi in continuare). Carcasa aia o am si eu si e Dumnezeu pe Pamant. Bagi in ea si tot nu se umple. Si daca ii mai pui si restul de 5 ventilatoare zici ca decoleaza. Mi se pare a doua cea mai buna carcasa construita pana acum (prima nu cred ca o poti cumpara de vreo undeva din Romania).
Apropo, daca ai de gand sa cumperi de pe pcgarage.ro, da-mi un mesaj privat mai intai.
Scuze pentru raspunsul intarziat. Cei de la pcgarage.ro iti pot ansambla PC-ul pentru 89ron. In banii astia este inclusa ansamblarea propriu-zisa, wire-management-ul (facut de un profesionist), testarea sistemului si un raport asupra viitoarelor upgrade-uri (ma rog, la un sistem de 24300 ron nu prea ai ce upgrade sa mai faci).
Maximu de ram este 12 din cate stiu eu......si ai grija... piesele trebuie sa se potriveasca intre ele daca iti faci un pc din diferite componente!
IsAlexx11 întreabă: