| LyIoNn a întrebat:

Salut,as vrea sa-mi fac un calculator....am un prieten care se pricepe si stie el sa faca, el a zis decat sa ii cumpar componentele care trebuie si mi-l face ...asa ca as vrea sa stiu.Care este cel mai bun:
1tonguerocesorul (CPU) care il pot achizitiona
2tonguelaca de bază
3:Memoria volatilă - RAM (Random Access Memory)
4tonguelaca grafică
5:Hard-diskul
6big grinispozitivul optic (dispozitivele pentru citit CD-uri, DVD-uri ori Blu-Ray)
7:Sursa de alimentare

Eu le vreau pe cele mai bune,si stati linistiti ca am bani pentru ele. Vreau sa imi fac un calculator bun si de-asta...
A da, si care este aximu de Ram care il poti avea?
Scuzati-ma dar nu prea ma pricep la calculatoare.

6 răspunsuri:
| Ionait a răspuns:

Http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/647832/

Poftim. Toate piesele pe care le-ai cerut tu. Toate sunt perfect compatibile, cele mai bune firme. Numai sa ai tu 235 de milioane sa-ti cumperi piesele.

| LyIoNn explică (pentru Ionait):

Auzi esti sigur ca carcasa esete compatibila cu componentele?

| Ionait a răspuns (pentru LyIoNn):

Da (chiar daca nu ar fi, te-ar suna cei de la pcgarage.ro sa-ti spuna asta si sa te intrebe daca vrei sa o cumperi in continuare). Carcasa aia o am si eu si e Dumnezeu pe Pamant. Bagi in ea si tot nu se umple. Si daca ii mai pui si restul de 5 ventilatoare zici ca decoleaza. Mi se pare a doua cea mai buna carcasa construita pana acum (prima nu cred ca o poti cumpara de vreo undeva din Romania).

Apropo, daca ai de gand sa cumperi de pe pcgarage.ro, da-mi un mesaj privat mai intai.

| LyIoNn explică (pentru Ionait):

Io vreau sa imi mearga bine calculator, si stai linistit ca banii aceia ii am nu iti face probleme, oricum ma gandesc daca cumpar de la ei...Dar sincer nu prea am incredere in ala care o sa imi asambleze pc-u. D: mie ca-mi strica ceva, si dupa, am belit-o...

| Ionait a răspuns (pentru LyIoNn):

Scuze pentru raspunsul intarziat. Cei de la pcgarage.ro iti pot ansambla PC-ul pentru 89ron. In banii astia este inclusa ansamblarea propriu-zisa, wire-management-ul (facut de un profesionist), testarea sistemului si un raport asupra viitoarelor upgrade-uri (ma rog, la un sistem de 24300 ron nu prea ai ce upgrade sa mai faci).

| TeddyPaul a răspuns:

Maximu de ram este 12 din cate stiu eu......si ai grija... piesele trebuie sa se potriveasca intre ele daca iti faci un pc din diferite componente!