Maximu de ram este 12 din cate stiu eu......si ai grija... piesele trebuie sa se potriveasca intre ele daca iti faci un pc din diferite componente!
Http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/647832/
Poftim. Toate piesele pe care le-ai cerut tu. Toate sunt perfect compatibile, cele mai bune firme. Numai sa ai tu 235 de milioane sa-ti cumperi piesele.
Da (chiar daca nu ar fi, te-ar suna cei de la pcgarage.ro sa-ti spuna asta si sa te intrebe daca vrei sa o cumperi in continuare). Carcasa aia o am si eu si e Dumnezeu pe Pamant. Bagi in ea si tot nu se umple. Si daca ii mai pui si restul de 5 ventilatoare zici ca decoleaza. Mi se pare a doua cea mai buna carcasa construita pana acum (prima nu cred ca o poti cumpara de vreo undeva din Romania).
Apropo, daca ai de gand sa cumperi de pe pcgarage.ro, da-mi un mesaj privat mai intai.
Scuze pentru raspunsul intarziat. Cei de la pcgarage.ro iti pot ansambla PC-ul pentru 89ron. In banii astia este inclusa ansamblarea propriu-zisa, wire-management-ul (facut de un profesionist), testarea sistemului si un raport asupra viitoarelor upgrade-uri (ma rog, la un sistem de 24300 ron nu prea ai ce upgrade sa mai faci).
IsAlexx11 întreabă: