| MiSt3R0 a întrebat:

Salut,as vrea sa stiu daca urmatoarea. este o problema (trebuie sa fac ceva?) sau chiar nu merge (din cauza ip-ului).
Deci: Mi-am facut un server si in cmd la ipconfig am ip 192.168.1.3 are legatura cu faptul ca site-ul nu vrea sa-mi mearga decat mie si doar pe ip asta 192.168.1.3? (am firewall off...) m-am uitat la multe tutoriale, dar nu am reusit sa rezolv nimic...am incercat si cu virtualbox, no-ip si nimic. Pe server pot intra cu ip-ul 192.168.1.3 sau 192.168.56.1 de la virtual box. A si am facut si portforwarding sau cum se zice.Astept cateva pareri, ceva

Răspuns Câştigător
| Andrei7520152 a răspuns:

Din putina mea experienta stiu ca calculatorul host (adica al tau) ar trebui sa aiba o adresa ip in felul 192.168.1.2, urmand ca calculatoarele legate sa aiba adresa 192.168.1.3 - 1.4 - 1.5 etc Default gateway din nou, ar trebui sa aiba 192.168.0.2

nu stiu daca te ajuta, astea le stiu doar din putinul timp petrecut legand calculatoare prin retea.vizavi de hackeri, nu trebuie sa-ti faci griji din moment ce acel ip este unul generic, stors de windows la fiecare conectare de printr-o retea, deci e bs de la o posta

3 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Nu stiu sa-ti raspund la intrebare, dar sterge-o ca hackerii pot sati intre in pc daca iti vad ip-ul

| MiSt3R0 explică:

Nu au ce sa-mi faca hackerii la ip alalaughingAstept si alte raspunsuri pentru funda!

| MiSt3R0 explică (pentru Andrei7520152):

Nu m-a ajutat, dar deja am renuntat la ideea cu serverul. Am vazut ca nimeni nu stia cauza problemei si am renuntat. Iti dau funda pentru ca totusi ai incercat sa ma ajuti.