| Dani_Danni_1994 a întrebat:

Salut baieti. am si eu un PC cu 4GB RAM DDR3, Procesor DUAL-CORE CPU E5300 2.6 GHz ( 2CPU ) si o placa video Integrata Intel(R) Q45/Q43 ( Aprox. Total Memory 1695 )

mai am un laptop praf cu 512 ram si placa video de 64 mb si in cs prinde 100 de fps pe 600x400 si chiar merge binisor

dar problema este la calculator, nu prinde 100 fps si merge greu tare...

daca stiti vreo rezolvare va rog sa raspundeti aici!

6 răspunsuri:
| Seyko a răspuns:

Intra in cs > options > video > si seteaza la Renderer: Opel GL. Daca cs-u ti se opreste si iti da o eroare atunci e de la placa video si trebuie sa faci update la placa video. Multa bafta!

| Kiduxxxx a răspuns:

Intri in start dai clik dreapta my computer-------->Proprietati------->advanced ----> ii dai la prima settings ----->Si bifezi Adjust for best performance ( Sigur o sa mareasca viteza ) si daca vrei si mai mare dai tot la prima pe settings sus e vizual effects dai pe advanced si jos scrie chenge dai pe el si iti apare
partitiile care le ai si sunt trei cercuri de bifat dai pe Costom size si scrii cati gb vrei sa dispuna sistemul prntru marirea vitezei dai set----> ok si dupa ce ii dai si un restart la pc o sa mearga brici! Sper ca te-am ajutat!

| Dani_Danni_1994 explică (pentru Seyko):

Pe calculator rulez NFS Undercover, Assassins creed care merge perfect iar in cs imi face probleme... placa video are ultimul update si are setarile facute pentru PERFORMANCE!

| Dani_Danni_1994 explică (pentru Kiduxxxx):

Tot la fel merge... cand trag se duce la 40 fps, iar pe laptop merge brici cu 512 ram si placa video 64mb, iar Pe calculator rulez NFS Undercover, Assassins creed care merge perfect iar in cs imi face probleme... placa video are ultimul update si are setarile facute pentru PERFORMANCE!

| Seyko a răspuns:

Incearca alta versiune de cs

| Dani_Danni_1994 explică (pentru Seyko):

Este cs'ul de pe STEAM...