| SlenderO a întrebat:

Salut, ca sa pot juca SAMP imi trebuie GTA SanAndreas? sau descarc direc serveru? Dau funda celui care imi explica. si imi lasa si un site de unde pot descarca tot ce-mi trebuiebig grin A..si trebuie sami fac un cont?

Răspuns Câştigător
| Caaaaalin a răspuns:

Pai bobo, eu sunt un jucator irait de samp si poti sa iti explic! Ai nevoie de Gta san andreas instalat! Si apoi downloadezi samp0. 3c de pe site-ul lor! Dar ai grija sa fie Client ca daca iei Windows Server vei downloada ceva ca sa iti faci propriul server dar e alta problema.De cont nu ai nevoie doar de un nume mai jos e link-ul cu download-ul client:
http://www.sa-mp.com/download.php
Deci cred ca ai inteles. Dar sper ca ai gta sa intstalat?

11 răspunsuri:
| SlenderO explică (pentru Caaaaalin):

A..am inteles. dar inca o chestie. din primele 4 SA-MP 0. 3d R2 Client pe care o descarc? ..pe care il joci tu?

| Caaaaalin a răspuns (pentru SlenderO):

Pai pe primul am dat! Vrei si servere?

Servere in ce sens?

| SlenderO explică (pentru SlenderO):

Stiu..sunt greu de caprolling on the floor dar e prima oara cand imi descarc samp..si toate astea.

Adica pe care joci! Da se vede ca esti nou

Pai..eu am doar GTA San si am descarcat Clientu ala. cemi mai trebuie?
Server de unde iau.

| Anonymus314 a răspuns (pentru Caaaaalin):

0. 3d*

0. 3c e deja fumat

Pai vezi ca ai jos Favorites si dai la Internet! Sia i 1900 de servere. Ti le recomand pe cele romanescti ca sunt super

| Tavutzu a răspuns:

Http://samp-inforo.blogspot.ro/ -> Blog-ul meu. Aici ai toate explicatiile necesare:)

| claudiu123456e a răspuns:

Sall am si eu o intrebare cand dau conect pe un server imi apare SA:MP An exception occured si nu stiu ce sa fac m-am gandit ca e din cauza ca nu am cracku bagat si de unde iau un Crack pentru Samp imi da cineva un link?

| Antoci_Cosmin_1996 a răspuns (pentru Caaaaalin):

Si daca ai san adreas pe cd merge?