| Moon4Lord a întrebat:

care a jucat WoW, LoL, Metin? ok si eu le-am jucat dar de ce credeti ca m-am lasat de aceste jocuri ca sa ma joc Dragon Nest? nu grafica, nu skillurile.7 chestii care Dragon Nest le are si celelalte nu au la PVP : 1. Non-Targeting System 2. Aproape controlul total asupral miscarilor si actiuni caracterului 3. Unique Combo System(preferatul meu) 4. Passive Defensive Skills 5.Variable hit states 6. SuperArmour(defense, destruction) 7. Invincibility frames A.K.A. Iframes vedeti aici videoclipul : http://www.youtube.com/watch?v=o82A57wCm3k, dovada ca Dragon Nest este cu mult mai super decat celelalte!

Intrebarea este daca vreti sa jucati Dragon Nest SEA

9 răspunsuri:
| AlexSarariu a răspuns:

Daca nu ti-a placut LoL si Wow degeaba mai deschizi pc-ul. Cat despre Metin degeaba l-ai jucat ca e nasol.

| raresstietotcevrei a răspuns:

Dute....sunt tari jocurile dar plictisitoare, iti distrug pc, dupa ce le termini ai stat 2 ani si pe metin, si dupa iti dai seama ca ai stat degeaba pe joc. Neah hai ca vreau eu sa joc imi dai funda?

| Moon4Lord explică (pentru raresstietotcevrei):

Daca te apuci serios de Dragon Nest...da.dar daca numa asa atunci nu

| Moon4Lord explică (pentru AlexSarariu):

LoL e de strategie si WoW e pur si simplu ca minecraft fara smooth lighting si graphics low m-am uitat la video si asta am vazut...ma jucam metin de la 9 ani(2009) pana la 12ani(2012)...eu nu stiam de dragon nest si el s-a facut in 2011

| єχcєєℓ a răspuns:

Sunt de acord cu world of warcraft.Are 20 de gb și degeaba tot nasol e.Metinul la fel.Dar League of Legends merită jucat.Jocurile de strategie eu zic că sunt folositoare.

| raresstietotcevrei a răspuns (pentru Moon4Lord):

Oke

Da skype ceva sa ne intelegem...ca sa te invat sa te joci DN, Skype : xenonsword

| raresstietotcevrei a răspuns (pentru Moon4Lord):

Sorry man. nu pot scuze. nu am timp de asa ceva. doar glumeam.

Ceauuu fundita!