Eu ma asteptam ca jocul de anul acesta al celor de la EA - "Need for Speed Most Wanted" - sa fie o continuare a primului joc si tot cu acele cutscene-uri filmate real.Pur si simplu cred ca acele momente din joc ii dadeau forma unui film care pur si simplu te tinea in actiune pana nu mai puteai.Dar ei s-au hotarat sa faca un reboot.Ei cred ca daca au engine-ul Frostbite 2 si masini noi vor face jocul mai bun ca primul insa se inseala. Daca te uiti bine in unele review-uri de pe net despre jocurile celor de la EA doar engine-ul nou si sunetul sunt mai bune pentru ca povestea este monotona.Sincer (adica foarte sincer) daca as fi in locul celui care da ideile de jocuri pentru EA, s-ar face profituri mai mari de pe urma unor jocuri.Am multe idei care pot revigora seriile celor de la EA intr-un mod pozitiv si vorbesc chiar foarte sincer. Daca observi Activison au facut mai mult de un miliard de pe urma unui singur joc : Call of Duty Modern Warfare 3.Grafica a fost la fel ca si in ultimii ani si ca in precedentele jocuri insa sunetul a fost mult mai bun iar noi (eu unul foarte mult) ne-am atasat mai ales de poveste.De Capitanul Price, de Soap si am vrut sa vedem si ce urmeaza in lupta lor cu nebunul de Makarov.De aceea s-a cumparat in prostie jocul.Si inca un plus este ca mie (care nu am un calculator asa performant) mi-a mers brici jocul. Fara intreruperi, grafica a fost extrem de buna si m-am bucurat ca cei de la Activision fac jocuri si pentru cei cu calculatoare "mai sarace". Astia de la EA au bagat un engine care merge doar pe Vista si 7 si iti trebuie si un "monstru" de PC ca sa-l rulezi bine, nu foarte bine.Aici s-a facut diferenta cu inca cateva mii de persoane care au cumparat jocul.Si cei de la Activision s-au riscat sa bage pretul asta enorm pentru un joc (60 de euro e ceva) dar afaceristi de la companie stiau asta si au fost rasplatiti pe masura.Activision sunt buni pentru ca in franciza asta au continuat povestea fara schimbari prea mari insa in schimb astia de la EA tot "freaca" jocurile si schimba povestea unui joc ca pe sosete.De-aia nu-i prea sufar.Multumesc mult ca ai pus intrebarea asta, chiar vroiam sa spun cuiva cuvintele asta.Scuze ca am scris mut insa daca te gandesti mai bine este adevarat ce am spus.
PS : Daca nu stiai franciza Need for Speed a fost preluata de Criterion Games (cei care au facut Hot Pursuit). Poate astia sunt mai luminati si fac din aceasta serie una de 2 ori mai buna fata de ce este ea acum.Cred ca acum vechiul Most Wanted depaseste orice joc din ultimii ani ai celor de la EA.Si in ultimii ani ma refer ca au fost niste jocuri de toata dizgratia din 2005 (cand a fost facut Most Wanted) pana astazi.In afara de Medal of Honor 2010 si Need for Speed Carbon care au fost chiar bune.Asta i-am mai salvat pe astia de la EA.Restul? I-a tras in jos.
Inca o data scuze ca am scris atat de mult.
Prietene deci am citit tot ce ai scris si sunt total de acord cu tine.Si eu ma asteptam ca noul Most Wanted sa fie o continuare a primului dar ai dreptate in afara de masini mai noi si un nou engine nimic schimbat.M-am uitat la cerintele de sistem si m-am speriat(imi merge)dar cerintele sunt mult prea ridicate nu toata lumea isi permite un procesor quad core si o placa video puternica seria 500gtx.La fel a fost si cu The Run am crezut ca daca are 15 GB o sa avem mai multe de facut dar sincer am fost dezamagit total o singura cursa de 5000 km in care faceai aceleasi lucruri nimic deosebit in schimb mi-a placut grafica realista.Cat despre Call of Duty acum 2 zile mi-am instalat si eu MW3 si mi se pare foarte tare cu un gameplay foarte bun.Mi-a mai placut si Black Ops.Am vazut ca o sa apara Black Ops 2 dar din ce am vazut pe youtube nu mi se pare cine stie ce si in plus este facut de o alta companie.Pana in ziua de astazi cred ca au aparut 10 sau 11 NFS-uri si nici unul nu are vreo legatura cu altul.Gameplay total diferit intre ele.Most Wanted si Carbon mi s-au parut cele mai bune din aceasta serie.
Impartasim aceleasi ganduri amice.Carbon si Most Wanted 2005 au fost cele mai bune cu siguranta.Ar trebui sa incerci Medal of Honor 2010 are o poveste care te tine in suspans si care te emotioneaza foarte mult spre final.Iar daca ai jucat Modern Warfare 2 vei vedea ca in MW 3 sunetul este schimbat intr-un mod mult mai bun.Cat despre Black Ops II nu ma atrage deloc pentru ca nu imi plac aceste jocuri de gen futurist.Dar daca vrei un joc cu o poveste de nota 10+ poti juca Mafia II sau Max Payne 1, 2 si 3.Chiar toate jocurile Max Payne sunt geniale indiferent de cat sunt de vechi.Eu le-am jucat in 2012 si sunt chiar mai bune decat unele jocuri aparute acum.Ma bucur ca mai este cineva in lumea asta care are o minte mai deschisa si isi da seama ca EA nu este asa de buna pe langa faima care si-a facut-o.Bravo.
Chiar o sa il descarc ca m-ai facut foarte curios.Si da ai dreptate sunetul este diferit la MW3 fata de 2.Mafia 2 l-am terminat de 3 ori asa de mult mi-a placut a fost foarte tare.Acum cateva zile mi-am descarcat si Max Payne 3 si imi place foarte mult povestea, gameplay-ul totul am jucat si primele doua parti si mi-au placut de aceea ma steptam ca si acesta sa fie la fel poate chiar mai bun si intr-adevar asa si e.
Cred ca m-i-am gasit un geaman.Si eu am jucat Mafia II de trei ori. Poate imi dai id-ul tau.Mai vorbim pe mess.