Du-te si plimba ursul putin, da? Ai grija sa nu te muste!
@war3d: Radeon HD 6850 la mina a doua. Daca vrei neaparat sa arunci bani pe una noua, un HD 7750 s-ar incadra ok, mai ales ca rezolutia e foarte mica (mie mi-a mers BF 3 brici la 1280X1024 pe un HD 4770, very high). Acuma nu pot decit sa sper ca ai totusi un procesor OK si macar 4 GB ram (in cazul meu, discutam de un i3 2120 si 8GB ram, placa video fiind din sistemul vechi).
http://www.pcgarage.ro/......5-128-bit/ - si codul 92WQ7UMX pentru inca 1% discount
BUNA! EU am un Acer Aspire E1 571G si amm o placa nVIDIA® GeForce® Gt 620M cu 1GB dedicat VRAM.ti-o recomand, mie imi merge PERFECT! battlefield 3 CU GRAFICI EXTREME, nu am incercat celelalte jocuri dar presupun ca merge
funda!
Offf depinde de PC care il procesorul RAm ce iti recomand eu Nvidia 9600 1gb perfecta pentru orice joc dar tine minte TRB SA AI PROCESOR BUN SI RAM MARE PT JOCURILE ALEA
Nu stiu cat de bine tiar merge jocurile pe o placa de 380 ron si la rezolutia 1280x1024.iti trebuie o placa bunisoara oricum
Ma lui ii trebuie o placa video pentru pc desktop nu laptop.nu se compara laptopul cu pcul
Am un procesor deblocat in 2 nuclee, AMD Athlon II X2 4400e de 2. 7GHz si 6GB RAM DDR3.
Amice, 9600 GT era o placa buna in 2007, nu veni acum cu povesti din camara bunicii! Crysis 3 nici macar nu ruleaza pe ea, fiind placa video nu suporta DX11.
@war3d: Procesorul e cam trecut, saracul, chiar daca storci din el 3, 5 GHz. Oricum, cu 6GB si o placa video OK o sa se descurce acceptabil cu majoritatea jocurilor de pe piata.
Ma rog mie imi merge fff bine la jocurile care au aparut acum adica le joc la max fara nici o prb doar la cateva jocuri online gen SWTOR imi face prb si cred ca e din cauza ca nu am ram
Nu te minti degeaba, 9600 GT e trecuta de-acum. Ca se misca ok la o rezolutie mica, asta e partea a doua. Vrem nu vrem, astia ne baga pe git dx 11...