Placa video. Acum. Urgent
Procesorul (single core?) are si ea relevanta, dar placa onboard nu e de jocuri
Nu e de la driver, pe opengl se vede mai clar in schimb pe software se vede in pixeli, eu cand intru in cs il pun pe opengl merge dar imi merge cu 10-15 fps si imi merge in reluare, dar cand nu accesez nimic adica new game, find server imi merge 99 fps constant. Deci zici sa schimb tot? nu exista rezolvare nu?
Cam ambele. Dar mai mult placa video
Acum cativa ani cu PC vechi nici eu nu puteam pe OpenGL ...Cand mergea, mergea 20 FPS. Acuma pe PC asta am constant 400-500 FPS
Ar trebui sa il poti rula pe Direct3D, nu e musai sa fie ori OpenGL, ori software. Ceva e putred la tine. Daca ai instalat DIrectX cum trebuie si driverul video, ar trebui sa poti rula pe Direct3D. Uite aici - http://www.sk-gaming.com/blog/Deller-/80803-Launch_Option_CS_16 - ai incercat sa il lansezi cu -d3d? Banuiesc ca nu.
Am incercat si cu d3d cred ca este de la placa video, trebuie schimbata!
E integrata placa video. Poti sa pui una dedicata, dar nu sa o schimbi pe asta. Oricum nu merita sa bagi bani in sistemul asta. Ori il schimbi pe tot, ori il lasi asa, ori gasesti pe cineva care sa iti doneze o placa video de prin 2002-2004.
Pai eu nu joc altceva decat cs si vreau sa imi iau o placa nu vreau un sistem nou, vreau doar o placa si sa imi mearga cs pe opengl bine!
CelCareRamaneInUrma întreabă: