Salut
Eu joc sau cel putin jucam RTCW acum cateva luni....In primul rand:trebuie omorati aia 3 generali, dupa care trebuie luat ceva dispozitiv de dupa acel tunel pe care trebuie sa il parcurgi.
Daca nu esti in stare sa il joci fara coduri, inseamna ca nu e de nasul tau. In RTCW la misiunile stealth stiu ca de obicei trebuia sa ii omori fara sa te auda altii, ceva de genul. Oricum, iti zice exact ce trebuie' sa faci. Daca nici aia nu intelegi, atunci treci inapoi la CS si lasa jocurile astea pentru avansati.
Ba om prost daca nu sti decat sa comentezi dati din gura si jet eu am pus intrebare pentru ca am nevoie de ajutor nu ca sa-mi raspunda un prost comentant e problema mea cum parcurg jocu ba nnu a ta asa ca vezi-ti de treaba ta
Daca tot vrei sa o faci pe agresivul, binevoieste sa o faci in romana, nu in chineza, analfabet retard ce esti!
Ma om petarda eu am 10 ani u dupa poza ai mult mai mult si totusi esti mai prost ca unu de gradinita asa ca shht si lasate de TPU e pentru oameni intregi la mine nu care se gasesc sa comenteze din orice
Ar fi trebuit sa inveti sa scrii in clasa intiia, deci virsta nu e o scuza.
/ignore
Omule totusi e de mic joc jocuri care u la varsta ta te jucai cu ..in tarana asa ca mailasama cu pretextele astea nu o sa vezi u un copil mic ca termina rtcw fara coduri omule asa ca taci si vezi-ti de viata ta