Ar trebui sa mearga pe low. Are un var de-al meu o unitate exact ca a ta si il ruleaza pe low. Doar sa ai o partitie de vreo 300 gb.
O sa iti mearga pe minimum. Sa mor eu, de cand s-a anuntat pe PC numai intrebari din astea am vazut )
Iti va merge dar cu setarile la low, iar din cate am auzit va trebui si un update la placa video.
Iti merge dar in reluare fiindca procesorul este destul de slab.
CPU: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2. 40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2. 5GHz
CPU Speed: Info
RAM: 4 GB
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Video Card: NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB / AMD Radeon HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 65 GB
Iti merge dar sa nu te astepti ca merge parfum.
O sa mearga tras rau de par... Mai bine ai spune si ce GPU ai nu cat VRAM ca nu aia conteaza cel mai mult.
Nu-ti merge, nu te obosi sa-l instalezi sau sa-l descarci. Nici la mine nu se impaca prea bine jocul cu e8400, 4gb si r7 240 ddr5.
Nu il mai instala pentru ca nu il poti juca decent
http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+9800+GT (cate puncte scoate placa din cerintele minime )
http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+9500+GT(si placa ta )
Placa ta este de aproape 3 ori mai slaba decat cerintele minime.
Vin si eu cam tarziu cu un raapuns.raspunsuri ca astea nu am vazut nici in filmele cu prosti.cum naiba sa nu mearga gta v pe e5400 cand eu am asa ceva si merge chiar perfect rezolutie full hd cu lag f mic odata la 2-3 minute.din cate am observat eu jocu ceremai multa placa video decat proceaor.mie cu e5400 overclock la 3.7 ghz imi sta la 60 -70 % lucreaza chiar lejer si nu am nici cooler calmea si se incinge de il ia naibi ajungesi la 80°c
Daca aveti vreo petarda de gt210 si o memorie pe 533 si una pe 667 de aia merge ca cizma.nu vad dc nu ar merge chiar si pe mediu-high cu o placa tare un 550ti sau un 660