Ramii poti afla daca-s compatibile = scoti placuta ram din pc vezi ce scrie pe ea, ex : DDR 2 sau 3... apoi vezi ce scrie pe cea noua daca e la fel atunci 99 la suta e compatibil daca nu, nu! Placa video =nu stiu, sorry! Bafta!
Hai sa te invat ceva VRAM-ul (GDDR5 a.k.a memoria de la placa video) ai nevoie cand ai o aplicate/joc care are mult AA + Texture Filtering si joci la o rezolutie relativ mare (1080p + )
Degeaba ai placa video GTX780 daca ai un procesor Athlon dual core care incetineste placa video (nu o poti folosi la maxim ) deci daca ai PC vechi si monitor cu rezolutie mai mica de 1600x1200 nu te complica cu o placa video de 2gb pentru ca nu o sa te ajute la nimica daca ai procesorul praf (ii faci bottleneck) iar la ram cum a zis si Ipavel verifici placuta ce scrie pe ea sau daca nu scrie uitate pe cutia de la Placa de baza
PS: Scrie si ce frecvente poate duce de ex Dual channel 800mhz ram asta e de ddr2 care e destul de bun
Deci procesorul meu e bun, e de 3.2 ghz, si vreau sa imi cumpar o Placa video Asus NVIDIA GeForce GT 630, si cred ca e compatibil...Si monitorul e de 1366 x 768, il vreau macar sa joc far cry 3, battlefield 3 sau 4 la o grafica putin mai mult de jumate, ce zici...ar merge?
App am gresit placa mea video e de 512 mb si e modelul nvida geforce 210...