| octaviusz a întrebat:

De ceva timp ma chinui sa fac sa mearga assassin's creed revelation dar imi merge sacadat si e dezincronizat total cand vine vorba de filmulete.Si nu pot spune ca am un calculator prost.Am un i3, placa video gt210 de 1gb,4 gb ram.Va rog ajutati-ma

7 răspunsuri:
| uNKN0Wn a răspuns:

Frate,asta pentru ca,cand incerci sa faci filmulete fps-urile scad si sacadeaza, e ceva normal, nu exista rezolvare.Alea de pe net care merg foarte bine sunt inregistrate de pe xbox, ps3 sau un super pc.

Bafta!

| hSh3ad a răspuns:

Este din cauza driverelor Intel. Cel mai nou driver a facut performantele jocurilor sa scada considerabil. Asteapta si tu un nou driver de la cei de la Intel. Si mie mi se intampla, cat si prietenilor mei.

| EdiT a răspuns (pentru uNKN0Wn):

Frate,ala se referea la cutscene-uri.Si nu iti trebuie un super PC.Crede-ma,eu si cu un prieten avem calculatoare la fel cumparate din acelasi magazin cu procesor AMD Athlon II x4 630 2.8ghz.Placa video ATI RadeOn HD 4350 series (1gb),ramii de 3 gb.Si merge ACR brici+ ca el face si filmulete despre gameplay.

| uNKN0Wn a răspuns (pentru EdiT):

Eu vorbesc doar de gameplay, daca vrea sa arate cat de cat bine ar trebui sa puna totul pe low.

| octaviusz explică (pentru uNKN0Wn):

Da bun am pus totul pe low... dar degeaba jocu merge tot sacadat nu foarte rau da nu e nici o diferenta... si ce ma enerveaza cel mai mult e ca audio-ul e dezincronizat fata de video. va rog frumos sa imi dati si mie linkul de unde l-ati luat eu l-am luat de pe filelis t

| octaviusz explică (pentru EdiT):

Pai si ce ar putea fi ca nu inteleg...am incercat sa downloadez si din alta parte si la fel se intampla si nu cred ca are cv calculatorul... pot sa joc mw3 la ultra

| uNKN0Wn a răspuns (pentru octaviusz):

Nu este jocul sau programul de vina, si nu cred ca poate fi rezolvat.Incearca pe alt windows, daca nu merge nici asa...asta e.