| Dragos_Florin_Raul_1998 a întrebat:

Salut, de curand mi-am instalat CS:GO si imi prinde doar 15 fps cu 20 Playeri+, este si cand imi prinde peste 30fps, dar atunci sunt sub 10 playeri. Eu as vrea sa intru pe la Competitiv si. am auzit ca acolo sunt multi playeri. Stiti cumva ceva setari? Sau modalitati de a face sa mearga mai bine.

P.S. Am windows 7, AMD Radeon 1, 4GHz, 2 Cores, 4GB Ram.

Dau funda celui care ma ajuta!

6 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Deci. te duci la video settings si setezi asa : Aspect ratio setezi pe 4:3, Resolution setezi pe 800x600, Display mode : Fullscreen Dupa. dai toate ABSOLUT toate pe very low, low, low, low, iar cand te joci inchizi programe care nu-ti trebuiesc, de ex skype sau browser sau orice altceva ce nu folosesti. Stiu ca se vede cam pixelat dar na. daca vrei fps-uri multe asta trebuie sa faci. Joci asa pana iti iei tu un pc nou happy. Btw daca ai bari negre, inlocuiesti 4:3 cu 16:9 si tot asa dai la cea mai mica rezolutie posibila. GL

| AlexDFY a răspuns:

Daca faci curat prin pc ar putea ajuta, si cauta pe Youtube,, cum sa ai mai multe fps uri in cs go,, daca faci acele cfg vei avea 20-40+ fps in joc,

| Dragos_Florin_Raul_1998 explică:

Momentan, am incercat amandoua solutiile, din pacate, nu merge niciuna. MAI ASTEPT SOLUTII!

| CPAElites a răspuns (pentru Dragos_Florin_Raul_1998):

" AMD Radeon 1" Spune seria!

| Dragos_Florin_Raul_1998 explică (pentru CPAElites):

AMD E1-1200 APU with Radeon(tm) HD Graphics 1. 40GHz

| Gonrax a răspuns:

Ai placă foarte slabă.
Totuși încearcă câteva sfaturi de pe internet, cum ar fi
https://www.killping.com/blog/fix-cs-go-lag-with-kill-ping/