| Aaalin a întrebat:

Desi am vreo 500 de ore in Cs:Go tot nu stiu cu ce rezolutie sa joc 4; 3 1024x768 dar cu black bars sau full-screen am vazut ca jucatorii profesionisti joaca cu black bars majoritatea chair si olofmeister care stiam ca pana acum juca fullscreen acum joaca cu blackbars Puteti sa ma lamuriti cu pro/contra la fiecare Va rog a sper sa nu vad caracterele sunt mai groase pe full-scrren happy

Răspuns Câştigător
| alexboss2020 a răspuns:

Full screen, deca sa joci cu barile negre?

5 răspunsuri:
| Aaalin explică (pentru alexboss2020):

Pai asa am vazut a toti profesionistii! Dar mersi de raspuns!

| alexboss2020 a răspuns (pentru Aaalin):

So cu ce crezi ca the ajuta barile alea negre? Mai rau te incurca

| Aaalin explică (pentru alexboss2020):

Spuneam si eu... happy

| DavidoffUser a răspuns:

Fratioare,Olofmeister joaca CS de 10 ani si prima data cand l-a jucat erau monitoare 1024x768 si s-a obisnuit cu rezolutia si cu grafica de 1.6.
E fix cucu ca vrei tu si alte sute de mii de jucatori sa jucati pe aceeasi rezolutie in black bars si setari pe low.Nu v-ajuta cu nimic.
F0rest a explicat foarte clar (intr-un stream de-al lui), daca te apuci acum de cs:go si vrei sa devii pro iti recomand 1080p full detail, eu nu pot sa joc asa pentru ca m-am invatat pe low si la rezolutie mica, iar de curand, de vreo 3-4 luni, am trecut la stretched.
Full details, 1080p joaca Shroud de-ti da flickuri cu awp-ul si daca joaca de pe tableta.

| Aaalin explică (pentru DavidoffUser):

Pai si eu m-am obisnuit pe low ca atunci jucam cs pe un cartof happy si cu bb dar la rezolutie as vice ca joc mai bine cu 1920x1082 deci mersi mupt de raspuns