Ar fi pacat... plus de asta trebuie sa ai in vedere ca la fiecare tanc/echipaj/dotari difera timpul in care se stringe tinta, deci e practic imposibil sa faci un aimbot fara a avea acces direct la datele contului/tancului pe care il folosesti intr-un anume moment.
Asa este,aim-ul este calculat tot de ei, dar clientul se poate accelera sa obtii speed hack, am vazut pe cativa facand chestia asta, oricum multumesc frumos, zi-mi si mie numele tau pe WoT.
KodrutZ[CUZA] in WoT, pe serverul EU. Speed hack... la ce folos? Plus ca rusnacii cam detecteaza magariile... iar jocul se joaca destul de lejer si e fun fara nici un hack nimic.
Cul, dar cel putin pina saptamana viitoare nu o sa ma vezi online. Sa te uiti pe marti-miercurea viitoare dupa mine, poate ma prinzi atunci la un pluton ceva...
NU conteaza tieru', am de la 2 la 10 tancuri cu care joc frecvent. Sincer sa fiu, prefer maxim tier 6... chit ca am si KV-5, T34 si alte dracovenii mai mult sau mai putin premium.
Respect T34, intr-adevar, am avut si eu AT15 A, l-am vandut desigur..., acum pun presiune pe CHURCHILL VII, si apoi pe IS-3
AT15A nu era ala premium? Cum puii mei sa vinzi un tanc premium pe care ai dat ~20-30 EUR? Eu T34 l-am primit moca, cind s-a facut reorganizarea tree-ului american.
Heheheh,ba da, era jegul ala premium, dar l-am vandut pentru 1.500.000 bani, si nu l-am platit eu, am facut cateva smecherele de l-am obtinut, plus ca la tier VII, 200 alpha damage, cand te baga si cu Conqueror, E-75, etc, mi se pare o mizerie!
Are matchmaking misto AT15A, pacat de el. Ce smecherele?
Am trimis de pe telefonul altuia,nu stiam eu ce tank premium sa aleg,cand nu aveam nevoie nici de moneymaker,de nimic, l-am vazut mai smecher la blindaju frontal si m-am bagat pe el! Acum as avea nevoie de un moneymaker, ca IS-urilea astea consuma la bani de rup, dar ma gandeam sa fac un tiket sa-l recuperez ca se poate, trebuie doar sa am 1.500.000 bani!
Si AT 15A, in trecut avea MM bun, vedea doar tier 8, acum il baga si cu 10, chiar scrie pe wiki la dezavantaje : "horrible matchmaking". apoi, l-au modificat, habar nu am ce s-a intamplat!
E bun de tinut, probabil o sa il aranjeze la loc. Vrei moneymaker, baga la greu cu KV-1, eventual un premium de t5 gen T-14.
Ba suna, ca pina incarci din nou te omoara si un PzIII/IV, iar de facut credite/XP nu faci mare lucru cu el. E super fun sa trolezi cu ala, am omorit un Lowe de unul singur o data, dar nu e tanc de facut bani/experienta.
Aoleu, ai WoT-ul in limba romana! I-ai stricat tot farmecul...
Frumusel gameplayu'. Captura facuta cu fraps?
Da,e facuta cu fraps, vocile echipajului erau pe rusa in rest romana.
Procesor dual core sau quad? Ce codec video ai folosit? Mie imi cam face nazuri frapsu' asta la i3 2120/8GB ram, dar tare mi-e ca buba e codecul, n-am gasit unul cu care sa ma impac ca lumea.
Am deja un Beepa prin zona. Aha, deci sistemul tau e tot cam pe linga al meu, poate o idee inferior per total (HD 4770, SSD, ce am mentionat mai devreme, plus alte aiureli care nu conteaza in discutia noastra). Acuma sa vad cind o sa am timp sa il mai bibilesc, sint ocupat pina peste cap.
Ai facebook sau mess? ca intrecem masura cu conversatia asta.
User252426 întreabă: