| FlorinSL a întrebat:

Salut happy, imi pueti spune care este topul jocurilor MMO, cel mai bun raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
| FanMicroVolts12123 a răspuns:

Salut! uite un site cu topul jocurilor MMO http://www.mmobomb.com/games/
Funda?

4 răspunsuri:
| raikidd a răspuns:

Nu exista topuri oficiale. Dar daca vrei un mmo care a castigat multe premii poti alege guild wars 2, in 2012 a castigat cam tot ce se putea la capitolul multiplayer pe multe site-uri.

| Andr3y25 a răspuns (pentru raikidd):

Guild Wars 2 este un joc fain, dar nu este Free2play. Un joc care a fost pe bani si acuma este free 2 play este Terra Rising.Cel mai mare si mai bun joc ca si grafica.Cred ca va mai dura pana sa fie guild wars 2 gratis.

| raikidd a răspuns (pentru Andr3y25):

Am un lancer de lvl 60 pe tera si un ranger de 80 pe guild wars 2.
Pot spune ca tera e cel mai bun mmo f2p dar este un grindfest si un joc pay2win.
Despre guild wars 2 am doar cuvinte de lauda, jocul este 180lei(deci nu este scump) si nu are subscriptie lunara, iar acum o luna am aflat ca gw2 este cel mai bine vandut mmo de pe piata cu 3mil de copii vandute. Este un joc fara grind, singurul lucru care ii lipseste sunt raidurile daca iti place pve-ul si daca iti place pvp-ul nu ai ce comenta. Primeste updateuri la 3 saptamani si nu cred ca va devenii foarte curand f2p, asa ca daca vrei sa joci gw2 gratis mai ai mult de asteptat.
Singurul mmo care va bate gw2 va fi everquest next daca cei de la SOE fac tot ce au promis, iar jocul din cate stiu va fi f2p sau b2p.

| Andr3y25 a răspuns (pentru raikidd):

Nu ramane decat sa asteptam... Oricum vor fi mmorpg-uri din ce in ce mai bune.