| Mitrutz_Mitrut_1997 a întrebat:

Imi va rula FIFA 15 pe urmatorul sistem:
Procesor: Intel Pentium G2130 3.20 GHz
Placa Video: NVIDIA Gainward GeForce® GT 630 2048MB
RAM: 6 GB, dintre care 4 GB sunt HyperX Fury
P.s. stiu cerintele de sistem dar vreau si parerile voastre. Va merge macar la low settings?

10 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Da o sa iti mearga, din fericire jocurile fifa nu cer mult asa ca stai linistit, o sa poti juca fara probleme

| Alexinho007 a răspuns:

Si eu am aceeasi placa video si acelasi procesor laughing), numai ca am 3GB ram si pot rula FIFA 15 pe detalii high si rezolutie 1280x720.Deci 100% o sa iti mearga.

| Mitrutz_Mitrut_1997 explică (pentru EnvyU):

Dar totusi cerintele de sistem sunt cam exagerate pentru un joc de football.

| Mitrutz_Mitrut_1997 explică (pentru Alexinho007):

Pe bune?! Mie imi era teama de placa video! Deci sa inteleg ca poate imi va merge la low settings!

| EnvyU a răspuns (pentru Mitrutz_Mitrut_1997):

Conteaza foarte mult la ce rezolutie joci, se va misca mai bine sau mai rau depinde de rezolutie incearca la rezolutia nativa monitorului si daca nu iti place cum ti se misca poti micsora rezolutia happy

| Alexinho007 a răspuns (pentru Mitrutz_Mitrut_1997):

Mie imi merge la high settings cu rezolutie 1280x720, dar daca vrei sa joci la 1920x1080 vei fi nevoit sa joci la low settings...dar, oricum, nu se pune problema sa nu iti mearga fifa 15.

| Mitrutz_Mitrut_1997 explică (pentru Alexinho007):

Cand s-a lansat FIFA 15 mi-am pus aceasta problema ca nu va merge pentru ca EA Sports a facut o trecere masiva de la FIFA 14 la FIFA 15 schimband motorul grafic! Sa inteleg ca il pot juca la detalii medium fara nici o problema, nu?

| Hitback a răspuns:

Va merge. Eu unul nu cred ca va merge pe high cum zic baietii. Aici conteaza si procesorul nu numai placa video. Placa video e putin cam slaba ar trebui un gtx 650 sa il rulezi fara probleme si un proc mai puternic. Eu zic ca o sa ai lag in joc daca va merge.

| Mitrutz_Mitrut_1997 explică (pentru Hitback):

Dar va merge fara lag macar la low settings?

| Alexinho007 a răspuns (pentru Mitrutz_Mitrut_1997):

Eu imi mentin parerea si o sa poti juca fara probleme FIFA 15! Si vezi ca detalii medium nici nu exista in FIFA 15... exista doar low si high si ai cuvantul meu ca il poti juca la high, fiindca FIFA 15 e optimizat destul de bine...Si diferenta dintre low si high nici nu e chiar asa mare.