Ai luat destroyd cred eu ca sa scapi de el
Ai luat DESTROY si nu stii cum sa scapi de el? Ti-a zis prietenul Razvan ca trebuie sa reinstalezi cs-u? Ei bine, nu are dreptate! Sa va explic ce este acest DESTROY : DESTROY in limba engleza inseamna "distrugere", si in counter-strike il poti lua daca ai incalcat regulamentul serverului respectiv. Acesta consta in "dereglarea" jocului counter-strike! Strica toate configuratiile si le schimba cu altele! Iti schimba numele automat in "Am luat DESTROY pe server:27015 (de exemplu) in mare parte! Deci poti scoate acest DESTROY fara sa mai instalezi jocul din nou
Ce trebuie sa faci?
1.Intra in folderul /cstrike al jocului si sterge fiserul config.cfg
2.Intra in Counter-Strike si dai click pe OPTIONS->KEYBOARD->USE DEFAULTS sau ceva de genul si dati OK
Dupa aceste setari ati scapat de DESTROY fara sa mai reinstalati CS-ul din nou! sa-mi spui daca merge ok?
Mai eu am sters config.cfg din cstrike si problema este la pasul 2 intru in counter-strike dar mie nu imi apar optiunile acele fin server, new game, options... etc si eu nu pot face pasul 2 daca astea nu imi apar si eu te intreb cum sa fac sa imi apara toate si te rog zi-mi ca daca imi revine cs-ul iti dau funda si vot cu nota 10.