| paul55 a întrebat:

Salut la cs 1, 6 cand ma jucam pe un server era mapa aia care n-are bomba ci are ostatici.Asa si eu ramaseserma singurul teroris si am omorat ostatici.Si dupa am inchis counteru fara probleme dar cand sal deschid nu imi apare chestiile ale optiuni si merge foarte greu el deobice merge repede si netu tot repede merge si numai console merge si greu si cand sa ma conectez pe un server la console imi zice time out si inca ceva si intrebaea este cum sa fac sa imi repar cs-ul dau funda raspuns bun.

Răspuns Câştigător
| adryyan2011 a răspuns:

Ai luat destroyd cred eu ca sa scapi de el
Ai luat DESTROY si nu stii cum sa scapi de el? Ti-a zis prietenul Razvan ca trebuie sa reinstalezi cs-u? Ei bine, nu are dreptate! Sa va explic ce este acest DESTROY : DESTROY in limba engleza inseamna "distrugere", si in counter-strike il poti lua daca ai incalcat regulamentul serverului respectiv. Acesta consta in "dereglarea" jocului counter-strike! Strica toate configuratiile si le schimba cu altele! Iti schimba numele automat in "Am luat DESTROY pe server:27015 (de exemplu) in mare parte! Deci poti scoate acest DESTROY fara sa mai instalezi jocul din nou
Ce trebuie sa faci?
1.Intra in folderul /cstrike al jocului si sterge fiserul config.cfg
2.Intra in Counter-Strike si dai click pe OPTIONS->KEYBOARD->USE DEFAULTS sau ceva de genul si dati OK
Dupa aceste setari ati scapat de DESTROY fara sa mai reinstalati CS-ul din nou! sa-mi spui daca merge ok?

5 răspunsuri:
| paul55 explică (pentru adryyan2011):

Mai eu am sters config.cfg din cstrike si problema este la pasul 2 intru in counter-strike dar mie nu imi apar optiunile acele fin server, new game, options... etc si eu nu pot face pasul 2 daca astea nu imi apar si eu te intreb cum sa fac sa imi apara toate si te rog zi-mi ca daca imi revine cs-ul iti dau funda si vot cu nota 10.

| adryyan2011 a răspuns:

Ai incercat sa il reinstalezi?

| paul55 explică (pentru adryyan2011):

Nu

| paul55 explică (pentru paul55):

Lasa ca acu mi-au aparut optiunile si am facut cum ai zis tu si merge mersi.

| adryyan2011 a răspuns (pentru paul55):

Cu placere