| paul55 a întrebat:

Salut, la metin2.ro, vreau sa imi cumpar cu md o autorizatie si bliete de intrare in v2, si am o intrebare pentru fiecare lucru.
1. Autorizatia din intem-shop de leu, cate zile dureaza? Si cu pergamentul transformatii si celalat, pot sa imi abgradez sigiluiul daca la cal am lv 2?
2.Biletele de intrare in v2 pe servar 09.Gemini, le pot vinde cu 5kkbuc? Si cele din item-shop le pot vinde daca imi fac un magazin?

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

1 Autorizatia pentru leu dureaza 6 zile pentru cal nornal, 7 pentru cal militar, si aprox. 10-12 zile pentru cel armat. Nu il poti upgrada sigiliul daca nu ai cal armat sau militar
2. Daca iti cumperi bilete de v2 din item shop le poti vinde, dar ai grija sa le cumperi pe cele potrivite pentru ca sunt 2 tipuri : unele nu se pot pune pe trade iar altele da, scrie scolo. Sper ca te-am ajutat

3 răspunsuri:
| paul55 explică (pentru Jipa95):

Si mai am o intrebare, care am uitat sa o pun: azi am luat o medalie de cal, m-am dus cu ea la grajdar, sa imi fac lv 3 la cal, si am ajuns la tinta, si m-am dus inapoi, si it tot drumul acesta, nu am descalecat deloc, si cand am ajuns la grajdar, rezultatul: GRES, de ce orare nu stiu, stii tu?

| Jipa95 a răspuns (pentru paul55):

Iti recomand o licoare de viteza pentru ca misiunea este pe timp, o poti face de mai multe ori pana da scces pentru ca nu da mereu din prima

| paul55 explică (pentru Jipa95):

Mersi foarte mult.