| IAliveInHell a întrebat:

Salut.Mi-am luat jocul Dayz early alpha si voiam sa intreb cam ce compnente ii trebuie la pc ca sa nu am lag. adica nu neaparat sa mearga perfect doar sa n-am asa lag. Eu am asa
Numele : Dell optiplex 755
Procesor: Intel Core 2 Duo 2. 33GHz
Memorie Ram: 4GB ( vreau sa imi pun 8GB)
Placa video: Nvidia GT520 SILENT 1GB DDR3
Windows 7 x64 -bit
Si cam atat. daca mai sunt altele pe care le-am omis spune-ti-mi voi va rog s-a cam are ar fi indicat, Funda!

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=9221&game=DayZ%20Standalone - deci, teoretic, te incadrezi... buba e placa video. Silent, DDR3, bleah.

8 răspunsuri:
| IAliveInHell explică (pentru KodrutZ):

Si in afara de alea care imi arata acolo cam ce placa video consideri ca ar bunica si mai ieftina? ..ca ma cam grabesc sa-mi cumpar.

| KodrutZ a răspuns (pentru IAliveInHell):

Nu te grabi, stai catinel. 750/750 Ti sint cele mai misto alegeri de buget scazut/mediu - consuma foarte putin, sint overclockabile si au cel mai bun raport performanta/watt de pe piata. http://www.pcgarage.ro/......28-bit-v1/ - asta e excelenta

Nu zic ca nu eu bun ce spui adica te cred si mi-as lua dar ce spui de GeForce GTS 450 1GB DDR3 128-bit

Vechitura energofaga.

Si ceva mai ieftin adica mai ieftin ca aia ce mi-ai zis tu si sa fie mai buna ca asta, nu stii vreuna?

Mai ieftin si care sa merite... nu prea. Poate un R7 250 sau un HD 7570, care e mai ieftina DAR musai cu DDR5.

Ok mersi.

| SasNetRomania a răspuns:

7570 nu e de gaming, poate ai vrut sa zici 7750 sau 7770 si da astea + 750 ti ar fi minimum pentru a rula decent acel joc, acum depinde si ce rezolutie are monitorul tau.