anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiti ceva parola/password pentru GTA 5 PC? De oriunde descarc, nu pot sa instalez jocul deoarece imi cere parola. Am cautat parole, dar nici una nu este buna, eventual odata cu jocul instalat mai este si un fisier care ma trimite spre un link gen uploadsnack.com dar nici de acolo nu ma lasa sa descarc parola, pana nu sun/trimit sms pentru a-mi trimite parola (nu vreau sa trimit nici un sms, mi se pare suspect, apoi cine stie cat voi plati factura si poate nici nu imi da parola).
Am observat ca acelasi lucru este si la alte jocuri : in winrar este fisierul iso dar nu-l pot deschide-instala pana nu introduc password-ul. Eu nu stiu, parca au innebunit toti cu parolele in lumea asta, mai nou, Era Parolelor, n-ai parola, nu o gasesti nu te joci. Nenorociti!

Răspuns Câştigător
| KKTGRS a răspuns:

Nu mai descarac WinRar sau Iso de pe net.80% din ele sunt fake. Poti sa gasesti GTA V pe ThePirateBay ala cu R.G. Mechanics.Toate repack-urile de la R.G functioneaza.Gta V e cam maricel, dar merita.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KKTGRS):

Multumesc foarte mult, iti raman recunoscator happy! Am descarcat jocul de unde ai spus si imi merge. A meritat asteptarea sa se instaleze (aproape o jumatate de zi). O zi buna sa ai!