| AlexandarAlx a întrebat:

Salut pentru ce e windows 8 si ce jocuri merg pe el ca il am si la metin2 united nu-mi merge ce pot sa fac imi ziceti

Răspuns Câştigător
| bossulxxl a răspuns:

Nu iti merge pentru ca Windows 8 e dabea aparut si unele metine mai toate nu au paku-ri si sistem pentru windows 8 uite un metin2 care merge si pe windows 8 hammer metin2 pvm server 2! Bafta daca vrei sa te jocii!

8 răspunsuri:
| dutzaaa12 a răspuns:

Hmmm...windows 8 este amestecat intre windows 7 si windows xp.nu stiu ce sa zic:este foarte bun cred ca devina este jocul.mai downloadeaza-l odata

| AnaaDubby a răspuns:

Eu am windows 7 si nu imi merge sad
Daca aflu ceva iti spun.

| introduaicinumele a răspuns (pentru dutzaaa12):

Windows 8 este o amestecatura intre Windows si OS-urile mobile. si este bun doar daca ai touch, crede-ma ca este cam incomod pe un desktop/laptop normal.

Si de vina este Metinul tau. nu pentru ca este el vechi, ci pentru ca este el prost. Am testat si eu Windows 8 si mi-a mers orice joc, chiar si primele Half-Life-uri fara probleme.

PS: Windows 8 nu prea este sustinut de dezvoltatorii de jocuri, dar asta nu inseamna ca nu merg jocuri pe el.

| dutzaaa12 a răspuns (pentru introduaicinumele):

Scuze ai dreptate o prietena are touch si am crezut ca e la fel si pe pc

| cristiiiiiii a răspuns:

Depinde si de performantele pc tau...degeaba ai sistem de operare bun daca pc numai poate...

| Alexandro112 a răspuns (pentru dutzaaa12):

Tu te auzi ce vorbesti? cica este amestecat intre windows 7 si windows xp eu cred ca nu ai habarn despre ce vorbesti ai avut macar un pc cu windows 8 amestecat cum zici tu? Nu toate jocurile merg pe windows 8 asa ca cine vrea sa se joace sa ramana pe 7 si vista/xp cica alege pentru rapiditate sa treaca pe 8.

| Danişor a răspuns (pentru dutzaaa12):

Spune disperata de animeuri.

| Danişor a răspuns (pentru Alexandro112):

Esti retardat.Ba boule windows vista nu este pentru jocuri de ce dracu nu intelegi? Vista e cel mai prost windows creat vreodata

Întrebări similare