Scuze ca nu ti-am fost de ajutor dar nu aveam de unde sa stiu ce jocuri ai terminat.
Max payne 3, Borderlands ( e mai diferit ca CoD, da mie mi-a placut ), sniper elite, sniper ghost warrior, Halo, Far Cry 3, Prototype 3. Cam atat stiu, sper ca te-am ajutat, aaa da, si la ce pc ai iti merg toate . Si poate Counter Strike - Global Offensive ( cand apare )
Scuze,terminate toate in afara de prototype 3 care nu a aparut poate te referi la prototype pe care l-am terminat
De asemenea tin sa iti recomand sa incerci:Prototype 1 si 2(3 nu este), Dirt 3, Max payne 3(daca nu l-ai jucat deja), sniper ghost worrior 2 si sniper elite v2, dead space 1 si 2(jocuri excelente din toate punctele de vedere), Crysis Warhead si Crysis 2(joca si Crysis 1 daca nu ai avut ocazia inca), The Witcher 1 si 2(e un joc extrem de aratos si e RPG), Bulletstorm, Splinter cell conviction, Toata seria Assassins creed adica(1, 2, Brotherhood si Revelations), Split Second, Dragon Age 2, Elder Sckrolls Skyrim, Syndicate, Deus Ex:Human revolutions, Tomb raider(un joc cu lara croft) si asta ca si un preview.La anul in toamna avem BLACK OPS 2 si iata un mic clip cu gameplay http://www.youtube.com/watch?v=IUUm7PxtK6A sper ca te-am ajutat
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: