| Lambda a întrebat:

Sunt incepatoare la jocul GTA San Andreas si am incercat de mii de ori sa fac prima misiune, odata era sa castig dar am murit si vreau sa stiu pe ce tasta trebuie sa tin apasat ca sa pedalez fara sa stau pe scaun si cateva sfaturi pentru misiunile urmatoare ca nu cred ca o sa ma descurc.Dau funda si adaug la prieteni pe cine imi raspunde cu sfaturi multe si de inteles!

Răspuns Câştigător
| Elena14Ely a răspuns:

Pai vei avea o misiune in care trebuie sa faci graffiti unde te trimit ei (este usoara), in alta trebuie sa te bati cu niste gangsteri ( te vor indruma ei ).
O sa tragi intr-o masina in timp ce o urmaresti pana cand ia foc ( este putin mai grea ), o sa mergi la un depozit unde o sa tragi in niste sticle si intr-o masina ( este usoara ). Si in alta trebuie sa omori niste gangsteri cu masina
( te vor ajuta si cei din clanul tau).
Eu ti-am dat sfaturi pentru urmatoarele misiuni ( respectiv 3, 4, etc), sper ca nu am facut greseli si sper ca te-am ajutat. Dar daca nu ai inteles poti scrie pe Youtube ( exemplu): " GTA San Andreas in limba romana - Misiunea #2", sau ce alta misiune vrei.
Funda?

8 răspunsuri:
| Fanu23 a răspuns:

Pai nu trebuie sa tii pe o tasta apesi pe W de multe ori si bicicleta va merge mult mai repede

| Elena14Ely a răspuns:

Apesi pe W, dar sa nu tii apasat.
Funda?

| Lambda explică (pentru Fanu23):

Si sfaturi pentru urmatoarele misiuni?

| Lambda explică (pentru Elena14Ely):

Da cateva sfaturi pentru urmatoarele misiuni si primesti funda+adaugare la prieteni.

| Lambda explică:

Hei,dar nu e corect ce mia-ti spus, nu merge.

| Elena14Ely a răspuns (pentru Lambda):

Pai ce sfaturi doresti?
Sunt multe misiuni dar cred ca te vei descurca.

| Lambda explică (pentru Elena14Ely):

As dori sa stiu ce ma asteapta la urmatoarele misiuni si cum sa trec de acele lucruri la care sa ma astept. Minim:5 maxim:infinit.

| Lambda explică (pentru Lambda):

Cu minim si maxim ma refer la cate sfaturi sa imi dai.