Ahh cred ca trebuie sa vb cu damsel (la bar) si iti zice ea sa te duci la Griffith parca prin canalizare. am gasit un walkthrough
Once you're finished with the Hell at the Hotel Hallowbrook quest, Prince LaCroix asks you to be his emissary to negotiate an alliance with the Anarchs. On your way to The Last Round, though, Beckett approaches you and warns you not to open the Ankaran Sarcophagus. After thanking Beckett for the warning, he assumes wolf form and disappears down an alleyway.
When you arrive at The Last Round, ask Damsel about Nines' whereabouts. She'll obviously be upset at you for causing the blood hunt on Mr. Rodriguez, but after she hears about a proposed alliance with the Prince, she reveals that Nines is hiding out at Griffith Park. After receiving two points of Experience for getting this information, catch a cab or make use of the sewer system to travel to the parca.
cu spitatlul e simplu. cauti peste tot, pana la urma ajungi in pivnita si de acolo primesti inca un quest
E un bug. unii o mai patesc, eu de ex n'am avut probleme. poti sa ajungi la the last round prin canale fara sa dai de becket. sau folosesti un noclip si zbori prin oras fara sal activezi.
http://www.gamefaqs.com/......s/53316731
cladirea acea e un spital parasit. se poate intra acolo, gasesti un quest daca cauti destul. nu e nimic ce'ti poate face rau inauntru
Iti multumesc pentru raspuns dar am spus deja in intrebare ca am mers prin canalizare si nu am rezolvat nimic. Am ajuns la bar dar Nines nu era acolo si paznicul de la usa nu spune unde e. Cat despre questul din spital... nu mi-e frica sa ma omoare ceva, mi-e frica de zgomotele care se aud, m-am gandit sa joc fara sonor dar asa nu stiu pe unde sa merg (ma ghidez dupa strigatele alea).
Multumesc pentru ajutor. Tu ai terminat jocul? Vad ca te pricepi.
De trei sau patru ori. dar n'am mai jucat de cativa ani buni
Zic sa salvezi inainte sa termini jocul, ca o sa ai de ales intre mai multe factiuni. te poti alia de ex cu camarilla, cu anarchs, que-jin, maximilian strauss sau inca cativa si primesti un sfarsit diferit in functie de cei cu care te aliezi.
Eu sunt la Camarila. Merita sa mai joc? Am vazut pe youtube ca la sfarsit il omoara pe LaCroix, te leaga de un sicriu si iti da drumul in apa. Daca e asa nici nu mai joc, nu merita.
Cum vrei. cu anarchs e un sfarsit de mori de ras. dar de fapt le poti vedea pe youtube. cred ca sfarsiturile bune sunt alea cu anarchs, strauss sau pe cont propriu, ca in restul mori la sfarsitul jocului poate gasesti un autosave